ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Δεν θα θυμίζει σε τίποτα Κωστόπουλο...

…αλλά ο Πέτρος δεν χάνεται!

Το KoolNews στο μέλλον δεν θα θυμίζει τίποτα από Πέτρο Κωστόπουλο, στον οποίο ανήκε πριν περάσει στην ιδιοκτησία του μεγάλου Ομίλου των Μέσων Ενημέρωσης, του Liquid Media (gazzetta, insider, Jenny, Toratora, SpiroSoulis, Meteorologos κ.ά.). Ήδη έχει (δια)κοπεί η στήλη του –για την οποία, όπως είχα πληροφορηθεί, η αμοιβή τού αρθρογράφου ήταν πολύ υψηλή, υπερβολική για τους μισθούς των σάιτ και, περισσότερο, για τις μνημονιακές ημέρες που διάγουμε.
Τώρα στα σχέδια του Ομίλου είναι η αλλαγή της ονομασίας της ιστοσελίδας, επειδή ο τίτλος της δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που θέλουν να είναι και δεν αποδίδει το σλόγκαν με το οποίο προβάλλεται. Δηλαδή ένα σάιτ..
«Δυναμικό, ανατρεπτικό, ειδησεογραφικό».
Στην ειδησεογραφική κατεύθυνση του KoolNews κινήθηκε και η δημοσιογραφική στελέχωσή του. Αρχικά με τον προερχόμενο από το in.gr και Τα Νέα Δημήτρη Πεφάνη, που βρίσκεται στη θέση του Διευθυντή, και ακολούθως με τον (όχι μόνο αθλητικό) δημοσιογράφο Κώστα Βαϊμάκη, ο οποίος έχει χρέη Διευθυντή Σύνταξης του ειδησεογραφικού σάιτ.
- διαβάστε την ενδιαφέρουσα συνέχεια στο harddog-sport (ΕΔΩ)