ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Κρίσιμη συνεδρίαση των τραπεζών για το μέλλον του ΔΟΛ

Αποφάσεις για το μέλλον του ΔΟΛ αναμένεται να λάβουν σήμερα οι εκπρόσωποι των τραπεζών που θα συνεδριάσουν καθώς ο Όμιλος του ΔΟΛ φέρεται να μην έχει καταβάλει ποσό περίπου 9,5 εκατ. ευρώ που είναι οι εξαμηνιαίοι τόκοι για τις δανειακές του υποχρεώσεις.
Οι τράπεζες δεν προτίθενται να δώσουν νέα χρονικά περιθώρια για την εξυπηρέτηση των δανείων και σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησαν από την κυβέρνηση να υιοθετήσει τροπολογία η οποία να τους επιτρέπει να συνεχίσουν τη χρηματοδότηση του ΔΟΛ μετά την έκπτωση της διοίκησης. Ωστόσο η κυβέρνηση δεν έχει δώσει απάντηση στο αίτημα.
Στη σημερινή σύσκεψη συζητούνται το νομικό και οικονομικό μοντέλο που πρέπει να..
ακολουθήσουν οι τράπεζες για την μεταβατική περίοδο του ΔΟΛ. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες μία επιλογή που έχουν μπροστά τους είναι να οριστεί η Grant Thornton η οποία θα καταγράψει την οικονομική κατάσταση, τα περιουσιακά στοιχεία και θα ασκήσει προσωρινά χρέη διοίκησης μέχρι να αποφασισθεί η επόμενη μέρα του ΔΟΛ και να ολοκληρωθούν όλες οι νομικές διαδικασίες.