ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Αισιοδοξεί ο Δ. Καμπουράκης για το Mega

Αισιόδοξος εμφανίζεται ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης για τις εξελίξεις σχετικά με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος έγραψε στο facebook:
«Για πρώτη φορά μετά από πολλούς μήνες, είμαι λίγο πιο αισιόδοξος ότι το Mega μπορεί να εκπέμψει ξανά με όλο του το πρόγραμμα, ενημερωτικό και ψυχαγωγικό. Γίνονται επιτέλους σοβαρές προσπάθειες. Είθε.»
Την ίδια ώρα το κεντρικό δελτίο του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ στην παρουσίαση, κέρδισε την πρώτη θέση σε θεαματικότητα για ολόκληρο το 2016, προσελκύοντας το ενδιαφέρον 542.658 τηλεθεατών κάθε απόγευμα στις επτά (ποσοστό 20%). Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το δελτίο του Star που μεταδίδεται κάθε βράδι στις οκτώ (507.512 τηλεθεατές και ποσοστό 16,9% ). Τρίτο με ελάχιστη διαφορά ήταν το δελτίο του..
Σκάι (μεταδίδεται στις εννέα) με 506.509 τηλεθεατές.
Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αντέννα που μεταδίδεται την ίδια ώρα με αυτό του Σρόιτερ  στον Alpha βρέθηκε στην τέταρτη θέση  με 15,4% (423.612 τηλεθεατές). Στο δελτίο του Αντέννα στοίχισε πολύ  το γεγονός ότι μετακινήθηκε στις επτά από την ζώνη των οκτώ.
Πέμπτο ήταν το δελτίο της ΕΡΤ (μεταδίδεται απέναντι από τις ειδήσεις του Σκάι) με 173.950 τηλεθεατές.