ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Παρέμβαση Μουλόπουλου για τον ΔΟΛ

Θα έχει τη δημοσιογραφική εποπτεία 
- Συνάντηση με Ψυχάρη και  Μπόμπολα 
- Ποιος είναι ο ρόλος του Δ. Μάρη
UPD

Εντονη κινητικότητα με πυρετώδεις διαβουλεύσεις παρατηρείται τα τελευταία 24ωρα προκειμένου να εξευρεθεί λύση μήπως και μπορέσει να κρατηθεί όρθιος ο ιστορικός Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη.
Προς αυτή την κατεύθυνση ο εκδότης του ΒΗΜΑΤΟΣ και των ΝΕΩΝ, Σταύρος Ψυχάρης, συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας με το αφεντικό του «Πήγασου» Φώτη Μπόμπολα, αλλά και με το παλιό στέλεχος του ΔΟΛ, πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και νυν πρόεδρο του Δ.Σ. της εφημερίδας «Αυγή», Βασίλη Μουλόπουλο. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν τα σενάρια και τα εναλλακτικά σχέδια για το μέλλον του Συγκροτήματος για το οποίο, πλέον, επιδεικνύει ζωηρό ενδιαφέρον και η κυβέρνηση.
Ο Σταύρος Ψυχάρης και ο Φώτης Μπόμπολας είχαν κατ' ιδίαν συνάντηση και το πρωί της..
περασμένης Πέμπτης, καθώς ο εκδότης του ΕΘΝΟΥΣ επανέφερε παλαιότερα σχέδια του για εξαγορά του ΔΟΛ από τον ΠΗΓΑΣΟ, χωρίς όμως να έχει υποβάλλει προς το παρόν και αντίστοιχο επιχειρησιακό σχέδιο και δεσμευτική οικονομική προσφορά στις πιστώτριες τράπεζες που κατέχουν τις μετοχές του Συγκροτήματος. Σύμφωνα με τους γνωρίζοντες ο Φώτης Μπόμπολας δεν φαίνεται διατεθειμένος να διαθέσει μεγάλο χρηματικό ποσό για εξαγορά του ΔΟΛ, είτε εμφανιστεί μόνος ως υποψήφιος επενδυτής είτε μαζί με τον συνεταίρο του στο Stoiximan και μιντιάρχη Δημήτρη Μάρη. Το θέμα βέβαια είναι πως ο Φώτης Μπόμπολας έχει κι αυτός σοβαρά προβλήματα με τις τράπεζες και τα Μέσα του - χρωστάει αρκετά μηνιάτικα στους εργαζόμενους του Ομίλου.

UPD
Οπως γράφει ο Χρήστος Ξανθάκης στο newpost και σύμφωνα με όσα είπαν στους δημοσιογράφους οι εκπρόσωποί τους, συμφωνήθηκε ο Φ. Μπόμπολας να αναλάβει την τεχνική και οικονομική διαχείριση του ΔΟΛ και ο Β. Μουλόπουλος τη δημοσιογραφική εποπτεία. Ακόμη ο Χρ. Ξανθάκης γράφει:
Η συμφωνία προβλέπει σχέδιο εθελουσίας εξόδου και αν δεν επιτευχθεί ο επιθυμητός αριθμός, θα υπάρξουν απομακρύνσεις συντακτών και διοικητικών. Ακολούθως, ακούστηκε ότι μπορεί να υπάρξουν και μειώσεις μισθών. Την ομαλοποίηση της μισθοδοσίας θα αναλάβουν οι τράπεζες, οι οποίες αύριο όπως ακούστηκε θα καταγγείλουν όλα τα δάνεια με τον Σταύρο Ψυχάρη, ενώ από την ερχόμενη Παρασκευή η τύχη του ΔΟΛ περνά στα χέρια των των τραπεζικών ιδρυμάτων.