ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Μέσα από το δελτίο του ΑΝΤ1 η προώθηση της Real News

Γιατί ο Χατζηνικολάου θέλει την παρουσίαση των ειδήσεων στο κανάλι του Κυριακού

Στόχος να πάρει το πρωτάθλημα στην ενημέρωση τη φετινή σεζόν φαίνεται ότι έχει βάλει ο Θοδωρής Κυριακού, αφού νεότερες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι οι συζητήσεις με τον Νίκο Χατζηνικολάου αφορούν στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.
Εξέλιξη που όπως αναφέρουν πηγές που είναι σε θέση να γνωρίζουν λεπτομέρειες δεν είναι άσχετη και με την απόφαση του δημοσιογράφου να προχωρήσει στην έκδοση της καθημερινής Real News δεδομένου ότι η συμφωνία των δυο πλευρών θα προβλέπει και τη στήριξη της εφημερίδας… Άλλωστε ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν..
θα επέστρεφε στην παρουσίαση εάν δεν συνέτρεχε ένας τόσο σοβαρός λόγος όπως είναι η έκδοση καθημερινού φύλλου… που εμμέσως του επιβάλλει τη στήριξή του με κάτι περισσότερο από ένα καθημερινό ολιγόλεπτο σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
Είναι προφανές ότι η παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 προσφέρει μεγαλύτερη προβολή στο νέο ημερήσιο φύλλο και του εξασφαλίζει καλύτερους όρους στην αγορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό που ομολογουμένως έχει πληγεί ποικιλοτρόπως.
- πηγή: enimerosi24