ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Αθλιοι μετεωρολόγοι, γελοίοι «δημοσιογράφοι»

Πως εδώ και μέρες τρομοκρατούσαν τους οξυδερκείς ψηφοφόρους της συμπαντικής συνειδητότητας
Άθλιοι μετεωρολόγοι, διακοσμητικοί τηλεπαλιάτσοι και γελοίοι “δημοσιογράφοι” τρομοκρατούν εδώ και μέρες τους οξυδερκείς ψηφοφόρους του Σώρρα, του Λεβέντη, του Μιχαλολιάκου, του Τσίπρα, του Μητσοτάκη και των λοιπών πολιτικών τιτάνων για τον ερχομό της Παγωμένης Κόλασης των -22 και πάει λέγοντας. Κάθε αποτυχημένος που δεν μπόρεσε να κάνει οτιδήποτε άλλο στη ζωή του έγινε μετεωρολόγος-μετεωρολόγα και δημοσιογράφος. Ισως είναι δύο από τα επαγγέλματα με το μεγαλύτερο ποσοστό ασχέτων και αχρήστων-με το επάγγελμα των πολιτικών να είναι πάντα πρώτο και με διαφορά στους άχρηστους.
Οι έλληνες μετεωρολόγοι (και ειδικά τα νούμερα που βγαίνουν στις τηλεοράσεις) αποτελούν..
την επιτομή της ακατάσχετης πιπερολογίας μια και οι προγνώσεις τους σπάνια πέφτουν μέσα. Βέβαια οι πιπερολόγοι μετεωρολόγοι δεν περιορίζονται εντός συνόρων: H καθησυχαστική πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο του BBC Μάικλ Φις το 1987, λίγες ώρες πριν πλήξει τη νοτιοανατολική Αγγλία ισχυρότατη καταιγίδα στοίχισε τη ζωή 19 ανθρώπων.
Eάν οι Ελληνες μετεωρολόγοι ήταν σοβαροί και επαγγελματίες δεν θα επέτρεπαν στον εαυτό τους να γίνουν σούργελα για χάρη της τηλεθέασης στα χέρια του κάθε παρουσιαστή-καλαμπουρτζή.
Θα περίμενε κανείς από τους μετεωρολόγους, ειδικά των καναλιών, να κάνουν χαρακίρι στη πλατεία Συντάγματος.
Αλλά τι να περιμένει κανείς από έναν λαό που ορκίζεται στην συμπαντική συνειδητότητα. Αντίστοιχοι θα είναι και μετεωρολόγοι-π@παρολόγοι του.
Το ίδιο και οι “δημοσιογράφοι” που όλες αυτές τις μέρες τρομοκρατούσαν τους ορκισμένους στην συμπαντική συνειδητότητα…
- σχόλιο από το kourdistoportocali