ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Μουλόπουλος σε Κικίλια: Κύριε ενωμοτάρχα...

Τρολάρει τη ΝΔ το πρώην στέλεχος του ΔΟΛ

Με μια άκρως ειρωνική επιστολή - στα όρια του τρολαρίσματος- απαντάει ο δημοσιογράφος Βασίλης Μουλόπουλος στις «απορίες» της ΝΔ (δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ) σχετικά με την παρουσία του στη Μιχαλακοπούλου τη Δευτέρα και τη συνάντησή του με τον Σταύρο Ψυχάρη και τον Φώτη Μπόμπολα.
Στην «επιστολή» του προς τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Β. Κικίλια, την οποία κοινοποιεί  και στον Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυρ. Μητσοτάκη, το παλιό στέλεχος του ΔΟΛ και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αναφέρει:
«Κύριε ενωμοτάρχα,
ευπειθώς αναφέρω ότι χτες επισκέφτηκα την εφημερίδα το “Βήμα”, εις την οποία δούλεψα για..
35 συναπτά έτη, για να ευχηθώ “Καλή Χρονιά” στους παλιούς μου συναδέλφους και πάντα φίλους, διευθυντές, δημοσιογράφους και κλητήρες.
Σας ζητώ ταπεινά συγγνώμην διότι παρέλειψα να ζητήσω την άδειά σας γι αυτή μου την ενέργεια. Δεν θα επαναληφθεί.
Από σήμερα θα αναφέρω και θα ζητώ την άδεια από τις υπηρεσίες σας για όλες μου τις μετακινήσεις εντός και εκτός Αττικής.
Με τιμή
Βασίλης Μουλόπουλος»

ΥΓ1 Παραθέτουμε σχετικό σχόλιο (από fb)  εργαζομένου στον ΔΟΛ: Τα ερωτήματα που θέτει η ΝΔ για την συνάντηση Μουλόπουλου- Ψυχάρη- Μπόμπολα δείχνουν ένα κόμμα ασόβαρο που δεν σέβεται την αγωνία 450 εργαζομένων του ΔΟΛ. Μόνο λύπη για την ανακοίνωσή της. 

ΥΓ2 Μιλώντας στην εκπομπή «Αίθουσα σύνταξης» της ΕΡΤ, ο Βασίλης Μουλόπουλος ανέφερε με σαφήνεια ότι δεν συμμετείχε σε συνάντηση στον ΔΟΛ με Ψυχάρη – Μπόμπολα! Πήγε μεν στη Μιχαλακοπούλου και μίλησε με συναδέλφους του, αλλά δεν παραβρέθηκε στην συνάντηση.
Συμπτώσεις...