ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Ματωμένη Πρωτοχρονιά στην Κωνσταντινούπολη

Eνοπλος άνοιξε πυρ σε κλαμπ - 39 νεκροί και 69 τραυματίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Η επίθεση που πραγματοποιήθηκε σε νυκτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης, στη Reina την πιο διάσημη από τις ντισκοτέκ της Κωνσταντινούπολης, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στοίχισε τη ζωή σε 39 ανθρώπους. Από τους νεκρούς έχουν ανανωριστεί 21 και οι 16 απ' αυτούς είναι ξένοι, ενώ ο δράστης της επίθεσης εξακολουθεί να διαφεύγει.
Η επίθεση προκάλεσε επίσης τον τραυματισμό 69 ανθρώπων, τέσσερις από τους οποίους έχουν τραυματισθεί σοβαρά. «Οι έρευνες για να βρεθεί ο τρομοκράτης συνεχίζονται. Ελπίζω ότι θα..
συλληφθεί σύντομα», πρόσθεσε ο τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού..
«Άνθρωποι ποδοπατούσαν άλλους ανθρώπους» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας περιγράφοντας την επίθεση στο νυκτερινό κέντρο όπου ένοπλος, ντυμένος Άγιος Βασίλης είχε ανοίξει πυρ με το όπλο του εναντίον των εκατοντάδων ανθρώπων που γιόρταζαν την έλευση του Νέου Έτους. Προηγουμένως ο ένοπλος είχε σκοτώσει μπροστά στην είσοδο έναν αστυνομικό κι έναν πολίτη.
«Υπάρχουν πιθανόν περισσότερα θύματα, επειδή καθώς προχωρούσα, άνθρωποι ποδοπατούσαν άλλους ανθρώπους», περιγράφει ο αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος είχε πάει στην ντισκοτέκ Reina μαζί με δύο φίλες του. Η σκηνή που αφηγείται φανερώνει τον πανικό που κατέλαβε τους θαμώνες, πολλοί από τους οποίους έπεσαν στον Βόσπορο για να ξεφύγουν από τις σφαίρες.

- πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ