ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Στοιχήματα για τη Στάη στο Mega

Σε ποιο γραφείο  θα εγκατασταθεί;
Οι όροι που έθεσε και ο προβληματισμός για το... παρελθόν της

"Περιμένοντας την Ελλη Στάη" θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για την ατμόσφαιρα που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στο Mega, καθώς η έλευση της δημοσιογράφου στη Μεσογείων είναι απλώς θέμα χρόνου. Μάλιστα, η συζήτηση μεταξύ των δημοσιογράφων έχει αρχίσει να επικεντρώνεται στο ποιο γραφείο θα εγκατασταθεί τις ώρες που θα βρίσκεται εκεί. Τα στοιχήματα αφορούν αυτό της… Ολγας Τρέμη, η οποία φρόντισε να το αδειάσει από την επόμενη κιόλας εβδομάδα της παραίτησής της από το Δελτίο Ειδήσεων. Πρόκειται για ένα γραφείο που παραμένει κενό και κλειστό εδώ και δύο μήνες. 
Όσον αφορά τα κουτσομπολιά στο κανάλι, λέγεται πως πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή στη συνεργασία της γνωστής δημοσιογράφου με τον Γιάννη Πρετεντέρη στον «αέρα», καθώς με τη.. Μαρία Σαράφογλου δεν φαίνεται πως θα έχουν πολλά πάρε-δώσε. Ο όρος που έθεσε στην αρχή των συζητήσεων η Ελλη Στάη είναι να ξεκινά αυτή τον σχολιασμό των ειδήσεων και να ακολουθεί ο Γιάννης Πρετεντέρης, ενώ η Μαρία Σαράφογλου κατά πάσα πιθανότητα θα περιοριστεί στον ρόλο του… τροχονόμου.
Τα ερωτήματα και οι ανησυχίες, όμως, στη Μεσογείων δίνουν και παίρνουν, με βάση το παρελθόν της Ελλης. Κι αυτό γιατί στον ANT1 μέσα σε δύο μήνες… εξοβέλισε τον Νίκο Ευαγγελάτο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Ακολούθως, στον Alpha έκανε το ίδιο με τη Μάρα Ζαχαρέα, χρησιμοποιώντας τις γνωριμίες της και την προσωπική της σχέση με τον Λάκη Λαζόπουλο. Κι όταν πήρε το Δελτίο και το έκανε… μονοψήφιο, με αποτέλεσμα οι Γερμανοί να τη διώξουν, πήγε στο Mega και τσακώθηκε με τους πάντες, με αποτέλεσμα η συνεργασία της να κρατήσει λίγο.
- Secret / Παραπολιτικά