ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Εκδοτική «μάχη» Κουρτάκη - Χατζηνικολάου

Οι κυκλοφορίες των εβδομαδιαίων φύλλων 

Η μάχη των εβδομαδιαίων  εφημερίδων -και δη αυτών που κυκλοφορούν το Σάββατο- καλά κρατεί.
Ο Γιάννης Κουρτάκης έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος καθώς οι εφημερίδες του Ομίλου φαίνεται να πηγαίνουν καλά από κυκλοφοριακής πλευράς. Τα μεν «Παραπολιτικά» με την προσφορά της Ελληνικής Μυθολογίας έχουν ανεβάσει τα νούμερα των πωλήσεων τους, η δε κυκλοφορία της «Επένδυσης»  φαίνεται να σταθεροποιείται περί τις 20.000 φύλλα πανελλαδικά πάντα όμως με «δυνατές», όπως τις λένε, προσφορές (μουσικά cd, παιδικά dvd κλπ).
Από την άλλη πλευρά ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι ικανοποιημένος καθώς βλέπει ότι οι πωλήσεις της νέας εφημερίδας του Real Group, της «Αγοράς», πηγαίνουν καλά με τάση να σταθεροποιηθούν περί τις 20 με 25.000 φύλλα.
Φυσικά είναι νωρίς ακόμη για να δει που θα «κάτσουν» τελικά οι κυκλοφορίες που επηρεάζονται..
άμεσα από Σάββατο σε Σάββατο από τις προσφορές του κάθε Ομίλου...
Σχετικά καλά κυκλοφοριακά πάνε και οι εφημερίδες «Καρφί» και «Παρασκήνιο» που τις τελευταίες εβδομάδες εμφανίζουν άνοδο στις πωλήσεις τους.
Δείτε αναλυτικά στον παραπάνω πίνακα, του πρακτορείου «Ευρώπη», με τις επίσημες κυκλοφορίες των εβδομαδιαίων εφημερίδων, πανελλαδικά.