ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Δίδυμο επιτυχίας

Επιτυχίες και... χρήμα μοίρασε για μία ακόμη φορά το «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ». Ο ανταποκριτής της εφημερίδας στη Γαλλία, Ζαν-Μαρί Λανοέ, παραλίγο να κάνει το «απόλυτο» στην πρώτη κατηγορία. Συγκεκριμένα, έπεσε μέσα στις επιλογές του κατά τα 9/10, με μοναδική απώλεια τη Μονακό, που παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στην Καέν. Η «τριάδα» δε που ο ίδιος ξεχώρισε, επιβεβαιώθηκε, με απόδοση 13,45.
Επίσης, ο Αυστριακός Βόλφγκανγκ Ρούινερ, έκανε το 5/5 με «αιχμή του δόρατος» τον «άσο» της Νέουσταντ, που δινόταν στο 3,00.
Στις στήλες, ο Ηλίας Ζυματούρας είχε την έμπνευση της Γοδόι και όποιος τον ακολούθησε, μαζί με το Goal-Goal στο Μπελγράνο – Τίγκρε οκταπλασίασε το ποντάρισμά του! Επίσης «τριάδα» απόδοσης 5,30 «πέρασε» ο Δημήτρης Ανδρικόπουλος, ενώ διόλου ευκαταφρόνητο ήταν το 3,75 της Σαρλερουά, που προτάθηκε στο «ΗΟΤ underDOGS».
Πάμε στα... φρέσκα τώρα. Το «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ», που κυκλοφορεί την Τρίτη 25 Νοεμβρίου,.. προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας  ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.
Τη βοήθεια του πρωταγωνιστή του στο Τσάμπιονς Λιγκ, Ρομπέρτο, θα χρειαστεί ο Ολυμπιακός, στο «κάστρο» της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ξεκίνησε την καριέρα του στους «ροχιμπλάνκος», ενώ έχει
γεννηθεί στη ισπανική πρωτεύουσα, όπως και ο προπονητής Μίτσελ.
Τη νίκη, που θα αναζωογονήσει τις ελπίδες τους, ψάχνουν ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης, στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο Δικέφαλος του Βορρά αντιμετωπίζει την Ντινάμο Μινσκ, στο ουδέτερο γήπεδο της ΜΠΑΤΕ, με οδηγό την «εξάρα» του πρώτου μεταξύ τους αγώνα, στην πρεμιέρα. Οι Αρκάδες φιλοξενούν την Μπεσίκτας, ενώ ο Παναθηναϊκός μάχεται για την τιμή των όπλων στη Μόσχα, με την Ντινάμο, αφού έχει αποκλειστεί.
Διαβάστε τις στήλες:
- «ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα
- «ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη
- «DIEGO», με τον Ηλία Ζυματούρα
- «HOT underDOGS», «ΑΙΧΜΗΡΟΣ», «ΛΙΟΝΤΑΡΙ», «ΓΚΑΛΗΣ»
- Δημήτρης Ανδρικόπουλος
- «Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο
και φυσικά την «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ» με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.