ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Απαράδεκτη η συμπεριφορά του Νίκου Καρούτζου

Με απίστευτη θρασύτητα χτυπούσε το χέρι του στο τραπέζι και στο ΠΠΣ αρνείτο να απαντήσει σε ερωτήσεις..

Ανακοίνωση του Εποπτικού Οργάνου Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ:
Με έκπληξη παρακολουθεί το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ, την πρωτοφανή συμπεριφορά του Γενικού Γραμματέα του ΕΔΟΕΑΠ Νίκου Καρούτζου (μέλους της ΕΣΗΕΑ), ο οποίος τις τελευταίες ημέρες ανάρτησε κείμενο στην ιστοσελίδα του και το κοινοποίησε στα μέλη της, με απαράδεκτους υπαινιγμούς και χαρακτηρισμούς σε βάρος του Πρωτοβαθμίου Πειθαρχικού Συμβουλίου και των εκλεγμένων μελών του, επειδή άσκησαν δίωξη εναντίον του.
Είναι ο ίδιος ο οποίος κατά την προσέλευσή του στο ΠΠΣ, με απίστευτη θρασύτητα χτυπούσε το χέρι του στο τραπέζι και αρνείτο να απαντήσει σε ερωτήσεις, με τον ισχυρισμό ότι εκείνος είχε εκλεγεί.. με πεντακόσιους ψήφους και τα μέλη του Πειθαρχικού με λιγότερες και δεν είχαν το δικαίωμα να τον ερωτούν.
Προφανώς, δεν έχει συναίσθηση του ότι η λειτουργία της ΕΣΗΕΑ και οι υποχρεώσεις των μελών της, διέπονται από τις Καταστατικές διατάξεις, τις οποίες κατάφωρα παραβιάζει και με άστοχες και ανεύθυνες κινήσεις εντυπωσιασμού νομίζει ότι θα εξασφαλίσει ειδική προνομιακή μεταχείριση.
Στην αμετροέπεια που επιδεικνύει καλεί το Διοικητικό Συμβούλιο και το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο, «να αναλάβουν τις ευθύνες τους», επιζητώντας προφανώς ανεπίτρεπτη παρέμβαση στο ΠΠΣ, που λειτουργεί με θεσμοθετημένη από το Καταστατικό και τον Νόμο απόλυτη ανεξαρτησία.
Είναι απαράδεκτο να θεωρεί ότι οι διατάξεις του Καταστατικού και οι διαδικασίες, που ακολουθούνται για όλους τους συναδέλφους, δεν ισχύουν για τον ίδιο.
Το ΕΟΔ, αποδοκιμάζει απόλυτα την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά του συν. Νίκου Καρούτζου, και καθιστά σαφές το αυτονόητο, ότι τα θεσμοθετημένα όργανα δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ, ούτε θορυβούνται ούτε εκφοβίζονται από ανάλογες προκλητικές συμπεριφορές και παραμένουν απαρέγκλιτα στην εκτέλεση της αποστολής τους.