ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Μια παραίτηση αναστατώνει πάλι τον ΔΟΛ...

...και φέρνει αλλαγές στα ανώτατα κλιμάκια της Μιχαλακοπούλου

Νέες αλλαγές «ψήνονται» το τελευταίο διάστημα στα ανώτατα κλιμάκια της οδού Μιχαλακοπούλου. Η απόφαση του υιού Ανδρέα Ψυχάρη να παραιτηθεί από βουλευτής αναπόφευκτα τον οδηγεί ξανά στον ΔΟΛ, όπου οι ισορροπίες έχουν ήδη διαμορφωθεί. Από τις αρχές Οκτωβρίου ο έτερος υιός Παναγιώτης Ψυχάρης έχει αναλάβει θέση διευθύνοντος συμβούλου, υπό την εποπτεία του προέδρου πατέρα του ενώ η σύζυγος του Σταύρου Ψυχάρη, Χριστίνα Τσούτσουρα-Ψυχάρη, έχει τοποθετηθεί εκτελεστική αντιπρόεδρος, με αρμοδιότητες στον τομέα των περιοδικών και του ανθρώπινου δυναμικού.
Εως τώρα «τρέχουν» την εταιρεία χωρίς προβλήματα, αλλά το ζήτημα είναι τι θα συμβεί αν τελικά..
ο Ανδρέας Ψυχάρης εμπλακεί ενεργά (όπως ήθελαν οι πληροφορίες από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της παραίτησής του) στην οικογενειακή επιχείρηση και με ποιο ρόλο. Ο ΔΟΛ ελέγχεται κατά 100% από τον Σταύρο Ψυχάρη και στον οργανισμό συμμετέχουν τα 3 από τα 4 μέλη της οικογένειας. Πολλά θα εξαρτηθούν και από τις επαφές που έχει με τις τράπεζες ο Σταύρος Ψυχάρης, γιατί το σχήμα μπορεί να γίνει ακόμη και πολυμετοχικό.
- από το Secret των Παραπολιτικών