ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Οι κόντρες Τζένης - Ελενας για τη γούνα των 30.000 ευρώ...

...και οι απλήρωτοι εργαζόμενοι

(...) Το νέο blog της Ελενας Μακρή (συζύγου του Αντώνη Λυμπέρη) ονομάζεται Elena’s Diary που βγήκε στον «αέρα» του διαδικτύου εδώ και λίγες εβδομάδες, είναι μια chic εκδοχή του προσωπικού της γούστου, το οποίο στα χρόνια της παντοδυναμίας της δεν ήταν ποτέ φτηνό, το αντίθετο μάλιστα. Ο αστικός μύθος την θέλει πριν από χρόνια να πληρώνει περίπου 30.000 ευρώ για μια γούνα, την οποία είχε απορρίψει ως ακριβή η Τζένη Μπαλατσινού, το αντίπαλο δέος και σύζυγος του Πέτρου Κωστόπουλου. Μέσα από το blog αυτό παρελαύνουν στιλιστικές προτάσεις που δεν απευθύνονται σίγουρα στην μέση Ελληνίδα, όπως η ανάρτηση για τα fantasy gifts του αγαπημένου site των κυριών της Εκάλης και της Πολιτείας.
Ανάμεσα στα δώρα της φαντασίας φιγουράρουν ένα φόρεμα της Stella McCartney αξίας..
4.645 ευρώ και μια τσάντα Gucci που κοστίζει μόλις... 28.000 ευρώ! Θα βρείτε επίσης, σε ξεχωριστή ανάρτηση, και ένα ταξιδιωτικό μπαούλο του Louis Vuitton το οποίο κοστίζει μια μικρομέγαλη περιουσία.
Καταλαβαίνω απόλυτα τις εστέτ και ακριβές έως πανάκριβες fashion ανησυχίες της Έλενας Μακρή, που φρόντισε να μην υπάρχει το «Λυμπέρη» στο όνομά της στην αρχική σελίδα του blog της.
Αυτό που δεν κατανοώ στο συγκινητικό της letter με ημερομηνία ανάρτησης 4/11/2014 είναι η εισαγωγή στην οποία αναφέρει επί λέξει: «Τα τελευταία τρία χρόνια, οι μέρες μου ήταν ένας σκέτος εφιάλτης, απ' αυτούς που διακόπτονται για λίγο, χωρίς φωτεινό διάλειμμα, και επανέρχονται δριμύτεροι, πιο εκδικητικοί, πιο μανιασμένοι. Φόβος, ήττα, απελπισία, καταστροφή και ένα σατανικό déjà vu –σαν να βίωνα ξανά τα δύσκολα, εφιαλτικά κάποιες φορές, παιδικά μου χρόνια».
Αν η τελευταία τριετία ήταν σκέτος εφιάλτης για σας κυρία Μακρή μου, τι να πουν άραγε και οι 200 εργαζόμενοι της Liberis Publications, που κυνηγάνε εδώ και δυόμιση χρόνια τα 800.000 ευρώ που τους χρωστάτε εσείς και ο μέντορας -όπως τον αποκαλείτε- σύζυγός σας;

- aπό άρθρο του Διον. Θανάσουλα στο provocateur