ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Ανησυχία στα αθλητικά φύλλα

Απειλεί με ρήτρα 2 εκ. τις ΠΑΕ η NOVA, συζητούν τη Δευτέρα για το πρωτάθλημα

Η διακοπή του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος δεν απεφεύχθη παρά τις πιέσεις της άμεσα ενδιαφερόμενης (πιο άμεσης δεν γίνεται) NOVA. Το θέμα της επανέναρξης, αν και εφόσον , θα συζητηθεί στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας τη Δευτέρα και είναι πολύ πιθανό ότι θα ζητηθεί από τη ΕΠΟ να αποσύρει το μπλοκάρισμά της στον ορισμό των διαιτητών λόγω της επίθεσης στον Χριστόφορο Ζωγράφο. Και αυτό, γιατί αιωρείται η απειλή της NOVA, που με έγγραφό της στη Λίγκα αναφέρει ότι μπορεί να ενεργοποιήσει τη ρήτρα για τη μη διεξαγωγή αγώνων με δική της υπαιτιότητα. Σε αυτήν την περίπτωση, η απώλεια για τις ΠΑΕ θα είναι δύο εκατομμύρια από τα 40 που έχουν λαμβάνειν για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις.
Αλλά και στις αθλητικές εφημερίδες υπάρχει για τη διακοπή προβληματισμός που δεν αποκλείεται..  να εξελιχθεί σε πανικό! Μάλιστα, από τα δύο αθλητικά ραδιόφωνα, στελέχη της SportDay και της Goal News (Χελάκης, Δημάτος) πολλές φορές έχουν επαναλάβει ότι θέλουν να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα γιατί, πέραν των άλλων, «η διακοπή κάνει κακό στη δουλειά μας». Βέβαια, οι κυκλοφορίες «κρατήθηκαν» λόγω της έντασης που προκλήθηκε με τις δηλώσεις Μαρινάκη, τη συνέντευξη Μελισσανίδη και τον συνακόλουθο κουρνιαχτό, αλλά υπάρχει ανησυχία για το πού θα «κάτσουν» κυκλοφοριακά τα φύλλα όταν κατακάτσει η σκόνη.