ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Η αλήθεια για τα 3 εκατομμύρια

Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου. O Πάνος Καμμένος με καλεί στο γραφείο του.
Φτάνω στη Βουλή, πλήρως εξοπλισμένος με τα απαραίτητα, θεωρώντας ότι θα κάνουμε τη συνέντευξη του αρχηγού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που είχα ζητήσει για να δημοσιευθεί Στο ΧΩΝΙ, ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης που θα εγκαινιαζόταν το επόμενο Σαββατοκύριακο.
Ανεβαίνω στον πρώτο όροφο, όπου βρίσκεται το γραφείο του Πάνου Καμμένου. Βρίσκω τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου του κόμματος, Γιώργο Κούσουλα. Μου εξηγεί ότι η συνάντησή μας θα καθυστερήσει λίγο, γιατί ο πρόεδρος δεν έχει βγει ακόμη από την κοινοβουλευτική ομάδα. Μια καθυστέρηση, που έμελλε να αποδειχθεί ότι ήταν αυτή η οποία πυροδότησε τις εξελίξεις για να φτάσουμε στις συνταρακτικές αποκαλύψεις των τελευταίων ωρών. Στις αποκαλύψεις σχετικά με..   τις καταγγελίες για προσπάθεια χρηματισμού βουλευτών προκειμένου να κερδίσει μέρες ζωής η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ…
Όταν ο Πανος Καμμένος επιστρέφει στο γραφείο του, είναι φανερό ότι βρίσκεται σε μεγάλη ένταση. Η φωνή του βγαίνει σταθερή και βαριά:
- Γιώργο, αυτό που έχω μόλις μάθει μπορεί να καθορίσει όλες τις πολιτικές εξελίξεις των επόμενων μηνών. Μπορεί να κρίνει ακόμη και την ίδια την κυβέρνηση. Θέλω να είσαι ο μάρτυράς μας. Να μας βοηθήσεις να το τεκμηριώσουμε.
- Τι συμβαίνει, πρόεδρε;
- Μόλις μου κατήγγειλε βουλευτής μας ότι έγινε προσπάθεια χρηματισμού της, από φίλο της ΝΔ, για να παραιτηθεί από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας! Της προσφέρουν 3 εκατομμύρια ευρώ!
- Πάνο, αυτό που λες ρίχνει κυβέρνηση! Υπάρχουν ντοκουμέντα;
- Υπάρχουν οι διάλογοι στο facebook. Πρέπει να προσπαθήσουμε να «δέσουμε» την υπόθεση όσο περισσότερο μπορούμε, πριν τη δημοσιοποιήσουμε. Μόλις προχωρήσουμε στις καταγγελίες -είτε δημόσια, είτε στην αστυνομία- υπάρχει κίνδυνος η κυβέρνηση να ειδοποιηθεί και οι εμπλεκόμενοι να προσπαθήσουν να καλύψουν τα ίχνη τους. Εδώ ακριβώς μπορείτε να μας βοηθήσετε, εσύ και Το ΧΩΝΙ, Γιώργο. Η βουλευτής μας θα επιχειρήσει να κλείσει ραντεβού με το άνθρωπο που την έχει προσεγγίσει, ώστε να τον πιάσουμε επ’ αυτοφώρω. Θέλω να μας βοηθήσετε να καταγράψουμε σε βίντεο τη συνάντηση, ώστε αμέσως μετά να καλέσουμε το «εκβιαστών». Εγώ, στο μεταξύ, θα ενημερώσω και τον Τσίπρα, μέσω του Νίκου του Παππά (σ.σ. του διευθυντή του γραφείου Τύπου του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ).

Το ΧΩΝΙ, λοιπόν, γνωρίζει την υπόθεση της προσπάθειας χρηματισμού από την πρώτη στιγμή. Γι’ αυτό και σήμερα λέμε «επιτέλους, έρχεται στο φως αλήθεια». Γιατί κάποιοι θέλησαν να μας τρελάνουν ότι, δήθεν, αυτά είναι παραμύθια.
Πλέον, υπάρχουν ντοκουμέντα. Οι διάλογοι στο facebook είναι συγκεκριμένοι.
Δυστυχώς -φαίνεται πως- ο φίλος της ΝΔ φοβήθηκε τον κίνδυνο να τον πιάσουμε στα πράσα και δεν εμφανίστηκε. Δύο φορές κλείστηκαν ραντεβού με τη βουλευτή των ΑΝΕΛ, Σταυρούλα Ξουλίδου, όπως ενημερωθήκαμε από το κόμμα. Σε ανοιχτούς χώρους, όπως επέμενε ο άνθρωπος που έκανε την προσέγγιση της βουλευτού μιλώντας για «ταρίφα» 3 εκατομμυρίων. Οι ΑΝΕΛ και Το ΧΩΝΙ ήταν σε επιφυλακή όλο αυτό το διάστημα, αλλά -και τις δύο φορές- το γαλάζιο στέλεχος δεν εμφανίστηκε.
Γιώργος Χριστοφορίδης,
Το ΧΩΝΙ


Οι επίμαχοι ΔΙΑΛΟΓΟΙ Ξουλίδου-Σούκουρα στο ΧΩΝΙ αυτή την Κυριακή!