ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Η θεία από το Σικάγο και οι επαρχιώτες συγγενείς

Εμοιαζε παραμυθένια υπερπαραγωγή για χλιδάτο γαμήλιο πάρτυ με παρούσα την πολιτικοεπιχειρηματική αφρόκρεμα και γαρνιτούρα τη wannabe κυβερνητική ελίτ.
Τσάμπα, όμως, ο ντόρος και στράφι η πόζα.
Τελικά, ήταν μια θορυβώδης πρεμιέρα που χρησιμοποίησε τους επίσημους καλεσμένους ως ντεκόρ για να γιορτάσει την ένωση της ξενιτεμένης Αριάν­νας με το εγχώριο Διαδίκτυο. Το αποτέλεσμα της παντρειάς θα φανεί στους παρευρισκόμενους μετά τη χώνεψη του γαμοπίλαφου.
Αρκετοί χαρακτήρισαν τη συγκέντρωση επωνύμων με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του..
ελληνικού Huffington Post «σύναξη καλοστεκούμενων συγγενών κατά την άφιξη της “θείας από το Σικάγο”».
Αλλοι, που δεν διαθέτουν τις σινεφίλ μνήμες της ασπρόμαυρης ελληνικής κωμωδίας, χαιρέτησαν το γεγονός ως προοίμιο ανάκαμψης της τόσο άδοξα χαμένης αίγλης της κοσμικής κοινωνικότητας επιπέδου. Τρίτοι κατέταξαν την εκλεκτή μάζωξη ως διατηρητέο μνημείο ντόπιου επαρχιωτισμού απέναντι στην εντυπωσιακή αμερικάνικη διαδικτυακή τεχνογνωσία. Τέλος, υπήρξαν και εκείνοι που αντιλήφθηκαν τη συνάθροιση μερικών διακεκριμένων ψηφίδων του θρυμματισμένου εγχώριου κοινωνικού μωσαϊκού ως ξιπασμένο ψευτο-ολιγαρχικό σόου.
Δ. Παγαδάκης  (protothema.gr - και οι φωτογραφίες)