ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Να παραδώσει τη δημοσιογραφική του ταυτότητα ο Κεδίκογλου

Να παραδώσει τη δημοσιογραφική του ταυτότητα και να παραιτηθεί από μέλος της ΕΣΗΕΑ καλεί το διοικητικό συμβούλιο της Ενωσης τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου προειδοποιώντας τον ότι σε διαφορετική περίπτωση θα προχωρήσει στη διαδικασία διαγραφής του από το Σωματείο.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, που νωρίτερα συνεδρίασε στο προαύλιο του ραδιομεγάρου στη λεωφόρο Μεσογείων, καταδίκασε το «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» της Κυβέρνησης, η οποία, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «με δηλώσεις του κ. Κεδίκογλου που θυμίζουν Χούντα, ανακοίνωσε το πρωτοφανές για δημοκρατική χώρα «κλείσιμο» της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης».
Η ΕΣΕΗΑ:
- Καλεί όλους τους εργαζόμενους να στηρίξουν τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ, οργανώνοντας νυχθημερόν ομάδες περιφρούρησης δηλώνοντας ότι δεν θα επιτρέψει να «κλείσει» η Δημόσια..
Ραδιοτηλεόραση και ότι θα χρησιμοποιήσει κάθε πολιτικό, συνδικαλιστικό και νομικό μέσο για να βάλει φραγμό στην ασυδοσία της Κυβέρνησης, που με φασιστικό τρόπο επιχειρεί να ελέγξει την ενημέρωση του ελληνικού λαού.
- Καλεί σε αγώνα όλους τους συναδέλφους της ΕΡΤ και κηρύσσει όλο τον Κλάδο σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
- Απευθύνει έκκληση στους εργαζόμενους όλης της χώρας να αντιδράσουν στο ξεπούλημα του δημόσιου αγαθού της ενημέρωσης και να συμπαρασταθούν στον αγώνα των 2.656 εργαζομένων στην ΕΡΤ.
- Καλεί όλα τα κόμματα να πάρουν θέση χωρίς περιστροφές. Τώρα κρίνονται όλοι.