ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Ο Χάρης βλέπει όραμα...

Αν μη τι άλλο ο εκδότης Χάρης Οικονομόπουλος έχει όραμα. Είναι το ίδιο όραμα που έχουν οι πολλοί: να αλλάξει η Ελλάδα σελίδα! Κι όπως λέει η επανέκδοση της Ελευθεροτυπίας είναι ένα εγχείρημα που εξελίσσεται με το διακαή πόθο να συμβάλει στην πραγμάτωση του οράματος αυτού. Και προς αυτή την κατεύθυνση ο εκδότης μοιράζει μετοχές. Προς όλους. Και προς τους εργαζόμενους. Χωρίς αντάλλαγμα.  Ωστε η «Ελευθεροτυπία» να προχωρά, η «Χ.Κ. Τεγόπουλος» να εξυγιανθεί, οι εργαζόμενοι και οι απολυμένοι της να πληρωθούν!..
Το πιο πιθανό βέβαια από όλα αυτά είναι πως ο εκδότης της Ελευθεροτυπίας έχει βαλθεί να μας τρελάνει. Και μαζί με εμάς και τους αναγνώστες της εφημερίδας προς τους οποίους απευθύνεται μέσω ενός..
«σημειώματος» στην Κυριακάτικη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει:
«ΦΙΛΟΙ αναγνώστες, το σημείωμα αυτό είναι ο οφειλόμενος απολογισμός του πρώτου σταδίου και μια κατάθεση ψυχής για τα «γιατί και πώς» της επανέκδοσης του ανεξάρτητου ιστορικού φύλλου.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ στάδιο ολοκληρώθηκε. Η εφημερίδα κυκλοφόρησε για τους μήνες που προέβλεπε η σχετική σύμβαση, πριν παραταθεί. Είναι αυτονόητο ότι μετοχές της εταιρείας, που με λογικά μέσα διαχειρίζεται την επανέκδοση, είναι, χωρίς αντάλλαγμα, στη διάθεση όσων εργαζομένων ή άλλων θέλουν και μπορούν να συμπορευθούμε. Ωστε η «Ελευθεροτυπία» να προχωρά, η «Χ.Κ. Τεγόπουλος» να εξυγιανθεί, οι εργαζόμενοι και οι απολυμένοι της να πληρωθούν.
Η ΕΚΔΟΣΗ αυτή είναι ένα εγχείρημα που εξελίσσεται με το διακαή πόθο να συμβάλει στην πραγμάτωση του οράματος των πολλών να αλλάξει η Ελλάδα σελίδα. Να αναστηθεί η ελπίδα για Δικαιοσύνη, αποτελεσματική διακυβέρνηση, αξιοπρέπεια και προκοπή. Να ενώσουμε οι Ελληνες τις δυνάμεις μας. Αντί να πιάνουμε ο ένας τον άλλο από το λαιμό, να βάζουμε πλάτη ο ένας στον άλλο για να προχωρούμε. Ποντάροντας σε μια νέα Ελλάδα, με αξιοκρατία, λογική και μέλλον. Ως κατά Καζαντζάκη άνθρωποι, ας το δει ο καθένας και σαν δική του ευκαιρία.»
-Διαβάστε εδώ ολόκληρο το σημείωμα (EDIMORIAL) του Χάρη Οικονομόπουλου και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.