ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Εν λευκώ στο Δημητρακόπουλο (της Ντόρας) η Ελευθεροτυπία

Αφού ο Γιώργος Δημητρακόπουλος δεν μπόρεσε ποτέ να βγει από τη σκιά της μητέρας του, στην «Ελευθερία» της Λάρισας, είπε να δοκιμάσει την τύχη του στην Ελευθεροτυπία. Η διοίκηση της εφημερίδας του Νέου Κόσμου αποφάσισε να του αναθέσει λέει τον συντονισμό της επανασχεδίασης του κυριακάτικου φύλλου. Μάλιστα Οικονομόπουλος και Παναγόπουλος καλούν - μέσω mail(!)-  τα στελέχη  «να παράσχουν στον Δημητρακόπουλο οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία ζητηθεί ή κρίνουν οι ίδιοι χρήσιμη για τον καλύτερο και ταχύτερο δυνατό επανασχεδιασμό».
Τωρα τι να εννοούν οι διοικούντες της Μίνωος με τις λέξεις επανασχεδίαση και επανασχεδιασμός είναι προφανές πως μόνο οι ίδιοι το γνωρίζουν...
Ο τέως ευρωβουλευτής Δημητρακόπουλος μπορεί να λέει ότι έχει την εμπειρία από τη θητεία του..
στη μεγαλύτερη εφημερίδα της περιφέρειας, στην Ελευθερία της Λάρισας,  «κουβαλάει» όμως και την σκληρή αντιπαράθεση με τη μητέρα του Δανάη, εναντίον της οποίας έχει έχει καταθέσει αγωγή  για το 45% της εφημερίδας!
Ο Δημητρακόπουλος, ιδρυτικό στέλεχος της Πολιτικής Ανοιξης, εξελέγη τρεις φορές ευρωβουλευτής με τη ΝΔ και στο δίλημμα «Σαμαράς ή Μπακογιάννη» είχε επιλέξει πριν από τις πρώτες εκλογές του Μαΐου, την Ντόρα, προσχωρώντας στο τότε κόμμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Ιδού και το mail για την εμπλοκή Δημητρακόπουλου στα της Ελευθεροτυπίας:
«Νέος Κόσμος 12 Ιουνίου 2013
Στο πλαίσιο του επανασχεδιασμού των εντύπων και ηλεκτρονικών εκδόσεων της Ελευθεροτυπίας, ο συντονισμός της επανασχεδίασης της Κυριακάτικης έκδοσης ανατέθηκε στον Γιώργο Δημητρακόπουλο, τ. Αντιπρόεδρο του Ευρωπαΐκού Κοινοβουλίου και τ. Δ/ντή της εφημερίδας "Ελευθερία".
Η πρώτη συνάντηση εργασίας μεταξύ των στελεχών που θα συμμετάσχουν στην ομάδα εργασίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 4 μμ.
Παρακαλούνται τα στελέχη της εφημερίδας να παράσχουν στον κ. Δημητρακόπουλο οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία ζητηθεί ή κρίνουν οι ίδιοι χρήσιμη για τον καλύτερο και ταχύτερο δυνατό επανασχεδιασμό.

 Χάρης Οικονομόπουλος                                            Βαγγέλης Παναγόπουλος
Εκδότης                                                                         Διευθυντής
»

Υ.Γ Αγνωστο προς το παρόν είναι αν η έλευση Δημητρακόπουλου θα έχει και κάποιο οικονομικό αντίκρυσμα - κυρίως για τους εργαζόμενους.

Υ.Γ1 «Από τον Οικονομόπουλο του Τζήμερου περάσαμε στον Δημητρακόπουλο της Ντόρας» ήταν αυτό που σιγοψιθυριζόταν από κάποιους στους διαδρόμους της Μίνωος.