ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Ο Κεδίκογλου ανακοίνωσε (ανερυθρίαστα μέσω ΝΕΤ) το λουκέτο της ΕΡΤ!

«Η κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει την ΕΡΤ - Το προσωπικό θα αποζημιωθεί κανονικά - Κι όσοι το επιθυμούν θα επαναπροσληφθούν με κριτήρια ΑΣΕΠ σε μια νέα ΕΡΤ που θα έχει λιγότερο προσωπικό». Αυτά ανακοίνωσε χωρίς ίχνος ντροπής ο Σίμος Κεδίκογλου, ο άνθρωπος που δήλωνε πριν από λίγο καιρό πως «η συρρίκνωση της ΕΡΤ είναι προς όφελος ιδιωτικών και ξένων συμφερόντων και πως δεν πρόκειται να αφήσει να συμβεί αυτό»...
Με μια ασυνήθιστη σε σκληρότητα, δήλωση (σε συνεργείο της ΕΡΤ) ο Κεδίκογλου -  ανακοίνωσε το λουκέτο στη δημόσια ραδιοτηλεόραση και την απόλυση των περίπου 2.800 εργαζόμενων της.
«Η κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει την ΕΡΤ. Το σκάνδαλο σταματάει σήμερα εδώ. Το σήμα της ΕΡΤ..
θα σταματήσει να εκπέμπει μετά το τέλος της ημέρας» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
«Σε μία περίοδο που ο ελληνικός λαός υφίσταται θυσίες δεν υπάρχουν περιθώρια για καθυστερήσεις και δισταγμούς όπως και δεν υπάρχουν περιθώρια για ιερές αγελάδες. Η ΕΡΤ είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση μοναδικής αδιαφάνειας και απίστευτης σπατάλης και αυτό τελειώνει σήμερα» ο Σίμος Κεδίκογλου που εκτίμησε ότι θα εξοικονομηθούν περίπου 100 εκατ. ευρώ ετησίως.
«Η σημερινή ΕΡΤ έχει εξελιχθεί σε ένα σκάνδαλο που το βλέπουν καθημερινά όλοι αλλά κανείς δεν τόλμησε να το αγγίξει. Αυτό τελειώνει σήμερα. Η κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει την ΕΡΤ με το ισχύον νομικό πλαίσιο. Το πρόγραμμα της ΕΡΤ σταματά από σήμερα το βράδυ και στη θέση της θα δημιουργηθεί ένας σύγχρονος αλλά όχι κομματικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και διευκρίνισε ότι το προσωπικό θα αποζημιωθεί κανονικά και θα μπορεί να καταθέσει αίτηση επαναπρόσληψης στον νέο φορέα.