ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

H Γιάννα επιστρέφει στο Blue Land

Απόψε είναι η πολυδιαφημισμένη συνέντευξη της συζύγου του Θόδωρου Αγγελοπουλου στον ΣΚΑΪ και στον Αλέξη Παπαχελά. Προφανώς είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνει την (όποια) «παρέμβασή« της και να προμοτάρει το βιβλίο της, το «My Greek Drama» που έγινε «Γιάννα» (κάτι δείχνει κι αυτό).
Το κορίτσι από την Κρήτη θα τα επιτεθεί και δια ζώσης σε αυτούς που θεωρεί πως την πλήγωσαν ή δεν της φέρθηκαν όπως θα έπρεπε σε μια προσωπικότητα του δικού της βεληνεκούς. Απόψε η σύζυγος του επιχειρηματία Αγγελόπουλου επιστρέφει και στον τόπο του εγκλήματος στο Μαρούσι. Η «ατυχήσασα» εκδότρια του Blue Land αποφάσισε να εμφανιστεί στον ίδιο χώρο ως επιτυχημένη συγγραφέας υπογράφοντας αντίτυπα του βιβλίου της, στα παλαιά γραφεία του Ε.Τ. στο Μαρούσι.
Εκεί όπου στον πέμπτο όροφο είχε το γραφείο της απέναντι από το Ολυμπιακό Στάδιο και το 
φαραωνικό του Καλατράβα, για να βλέπει καθημερινά την ακριβοπληρωμένη Ολυμπιακή «επιτυχία» της.
Εκεί όπου τα σύγχρονα γραφεία με τον σούπερ εξοπλισμό αποδείχθηκαν εντελώς ακατάλληλα για δημοσιογραφική δουλειά. Μια «αμερικανιά», ένα απέραντο γήπεδο, όπου κανείς συντάκτης δεν μπορούσε να λειτουργήσει...
Εκεί όπου ανακάτεψε τη σούπα των media επιστρατεύοντας τα golden boys του «2004». Τους ακριβοπληρωμένους μάνατζερ και σύμβουλους  από το περιβάλλον της που με τη σειρά τους κουβάλησαν τους «δικούς» τους, την ώρα που «αποχωρούσαν οικειοθελώς» ικανοί δημοσιογράφοι.
Eκεί όπου σκόρπισε εκατομμύρια στους Ισπανούς της Innοvation καθώς το μόνο της άγχος ήταν το layout της εφημερίδας, παραβλέποντας τη δημοσιογραφική ουσία.
Εκεί όπου παρά τα εκατομμύρια του συζύγου της αποδείχθηκε ανήμπορη να διαχειριστεί την έκδοση μιας απλής εφημερίδας. Εκεί όπου το όνειρο να γίνει Λαμπράκης έγινε εφιάλτης. Εκεί όπου -αφού αλλαξε πέντε διευθυντές μέσα σε δυό χρόνια- έβαλε ένα μεγαλοπρεπέστατο λουκέτο στον «καινούργιο» Ελεύθερο Τύπο...

Υ.Γ (το έχουμε ξαναγράψει) Από τους μεγαλύτερους fan της «Γιάννας» είναι ο Θ. Αγγελόπουλος και λέγεται πως όπου βρει το βιβλίο αγοράζει δεκάδες (χιλιάδες) αντίτυπα για να τα χαρίζει στους φίλους του.
Διαβάστε: Ο Κώδικας της Γιάννας - Που το πάει η συγγραφέας που έχει βαλθεί να ξεπεράσει τον Dan Brown