ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Ο Τζίγγερ αναλαμβάνει το (νέο) Star - Σε ρόλο κλειδί ο Θοδωρής Ρουσόπουλος

Πυρετός συσκέψεων στο Star, με φόντο τις διεργασίες για τη στροφή του καναλιού στην ενημέρωση. Το πρότζεκτ των αλλαγών τρέχουν κατά κύριο λόγο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης (Τζίγγερ), ο Πάνος Κυριακόπουλος και ο Σταμάτης Μαλέλης. Σχετικά με τον τελευταίο αν και ακούγεται πως τον εμπιστεύεται απόλυτα ο Τζίγγερ, ουδείς αποκλείει το γεγονός να αναζητήσει άλλη επαγγελματική στέγη.
Το όλο θέμα μπερδεύεται με την έλευση Χατζηνικολάου στο κανάλι της Κηφισιάς ενώ κάποιοι επιμένουν πως καταλυτικό ρόλο στις διαδικασίες μετεξέλιξης του STAR παίζει κι ο Θοδωρής Ρουσόπουλος ως μυστικοσύμβουλος της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Ο πρώην υπουργός και δημοσιογράφος διατηρεί διαχρονικά άριστες σχέσεις με τους Βαρδινογιάννηδες, όπως άλλωστε..
και η σύζυγός του, Μάρα Ζαχαρέα που, σύμφωνα με αυτά που γράφουν τα Παραπολιτικά, αναλαμβάνει παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του καναλιού.