ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Η μοναδική που πληρώθηκε, τη μέρα που έκλεισαν την ΕΡΤ, ήταν η Σαλαγκούδη!

(UPD) Τι απαντάει η παρουσιάστρια

Η μοναδική που πληρώθηκε από τους 2.700 εργαζόμενους της ΕΡΤ ήταν η Ανθή Σαλαγκούδη! Η παρουσιάστρια με τις παχυλότατες αμοιβές την οποία «φύτεψαν» στην ΕΡΤ (με πολλούς άλλους) και η εκπομπή της οποίας είχε κοπεί εδω και καιρό λόγω μηδαμινής τηλεθέασης. Αυτό κατήγγειλε το πρωί στη Μάριον Μιχελιδάκη και στη Μαριλένα Κατσίμη ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ.
Κατά την διάρκεια της απεργιακής εκπομπής των εργαζομένων της ΕΡΤ, ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης αποκάλυψε πως την περασμένη Τρίτη, ημέρα που η κυβέρνηση αποφάσισε να ανακοινώσει το λουκέτο στην ΕΡΤ, η αναγγελία καθυστέρησε, προκειμένου το λογιστήριο να εξοφλήσει τα... χρεωστούμενα στην Ανθή Σαλαγκούδη!
Ο Π. Καλφαγιάννης κατήγγειλε πως κανένας άλλος εργαζόμενος δεν μπόρεσε εκείνη την ημέρα να..
πάρει το μισθό του. Μάλιστα η Κατσίμη επιβεβαίωσε την καταγγελία φέρνοντας το παράδειγμα μιας κομμώτριας της ΕΡΤ που έχει προσφύγει στα δικαστήρια προκειμένου να πάρει τα δεδουλευμένα της και τα χρήματα που δικαιούται.
 Η Ανθή Σαλαγκούδη απάντησε μέσω twitter ότι «η τελευταία φορά που πληρώθηκε όπως και όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ ήταν την 1η Ιουνίου».