ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Κουμπάροι, κόρες και «εξυγιαντές»...

- ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ, κόρες πρώην υπουργών, πολιτευτές παρουσιαστές, εκδότες που χρωστάνε στους εργαζόμενους, δημοσιογράφους με εταιρείες αστικές μή κερδοσκοπικές, νομάρχες, χρηματιστές και απόφοιτοι της σχολής της Didacta είναι ορισμένα και μόνο από τα πρόσωπα που διόρισαν στην ΕΡΤ, τα τρία κόμματα της κυβέρνησης.  Η κωμωδία των αποτυχημένων” έφερε πιο κοντά το λουκέτο που είχε προτείνει ο μητσοτακικός τραπεζίτης.
-ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ εκτάκτως, το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, με πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη, την παραπομπή για διαγραφή από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ, του Σίμου Κεδίκογλου λόγω αντιδημοσιογραφικής και αντισυναδελφικής συμπεριφοράς. Το ερώτημα της οριστικής..
διαγραφής , όπως προβλέπει το καταστατικό, περιλαμβάνεται σε επιστολή του πρώην Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Κων. Μπετινάκη

- ΟΙ ΕΞΥΓΙΑΝΤΕΣ χρωστάνε δεξιά και αριστερά. Ο εκδότης γενικός διευθυντής που χρωστάει  περιλαμβάνεται κι αυτός στο νέο “αναμάρτητο” οργανισμό της ΝΕΡΙΤ;

- ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ προς τον Σίμο Κεδίκογλου να προσέλθει στο Ραδιομέγαρο και να απαντήσει στις ερωτήσεις τους, μέσα από της συχνότητες της  ΕΡΤ,  απευθύνουν οι εργαζόμενοι.

- Η ΕΡΤ δεν είναι μια οποιαδήποτε ιδιωτική επιχείρηση, είναι κοινωνικό αγαθό, ανήκει στον ελληνικό λαό και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται από όλους, τόνισε σε δηλώσεις του από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας.

-ΚΕΡΔΙΣΕ τις εντυπώσεις και ο Flash των εργαζομένων με τη μαραθώνια μετάδοση για το λουκέτο στην ΕΡΤ, με τη ζωντανή εκπομπή μέσα από το Ραδιομέγαρο. Με τη σημερινή του κίνηση διαμορφώνει μια νέα ταυτότητα, με σημείο αναφοράς τους εργαζόμενους.

-ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΡΙΣΕ όλους αυτούς στην ΕΡΤ; Ιδού και οι προσλήψεις της ΕΡΤ την εποχή της τρικομματικής κυβέρνησης, όπως τις είχε καταγράψει ο “Δρόμος της Αριστεράς” (e-dromos.gr)

-ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ και ακύρωσης της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και της υπουργικής απόφασης-κατάργησης της ΕΡΤ, καταθέτει τώρα στο ΣτΕ, η ΠΟΣΠΕΡΤ με δικηγόρο τον Δημήτρη Περπατάρη, μεταδίδει τώρα το Κόκκινο.

- ΜΑΤ ΕΚΚΕΝΩΣΑΝ την ΕΤ3 -Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) καταγγέλλει ότι αστυνομικά όργανα συνοδευόμενα από δυνάμεις των ΜΑΤ υποχρέωσαν τους εργαζόμενους στην ΕΤ 3, στη Θεσσαλονίκη, να εκκενώσουν τους χώρους εργασίας τους.Η ΠΟΕΣΥ καλεί τον υπουργό Ασφαλείας κ. Δένδια να αποσύρει τις αστυνομικές δυνάμεις και να επιτραπεί στους συναδέλφους να επιστρέψουν στους χώρους δουλειάς.

πηγή: Τυπολογίες