ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Small...


Ο πρώην μπασκετμπολίστας Σοφοκλής Σχορτσιανίτης δήλωσε ότι ελπίζει να κερδίσει η ισραηλινή Μακάμπι Τελ Αβίβ τον Παναθηναϊκό στους αγώνες της Ευρωλίγκας και να περάσει αυτή στο φάιναλ φορ. Η δήλωση θα ήταν ανάξια σχολιασμού, αν αφορούσε καθαρά αγωνιστικούς λόγους. Ούτε βέβαια είχε καμία υποχρέωση ο πρώην διεθνής παίκτης να υποστηρίξει την ελληνική ομάδα.
Κάθε άλλο. Ο λόγος της δικαιολόγησής του όμως ήταν ότι θα πρέπει να περάσει η Μακάμπι γιατί «θα είναι σημαντικό για τους (Ισραηλινούς) φιλάθλους της με όσα έγιναν φέτος με τον πόλεμο». Εχουν περάσει 200 μέρες γενοκτονίας των Παλαιστινίων που μετρούν δεκάδες χιλιάδες νεκρούς, μεταξύ των οποίων παιδιά και άμαχοι οι περισσότεροι, και ο Σχορτσιανίτης το μόνο που σκέφτηκε ήταν το πώς νιώθουν οι Ισραηλινοί φίλοι του.
Ο small Σόφο είχε απογοητεύσει και πέρυσι με τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του κ. Πατούλη στις περιφερειακές εκλογές, όμως τώρα το τερμάτισε.