ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

O Μητσοτάκης εμφανίζεται όταν πρόκειται να μιλήσει για ντολμαδάκια ή σε ελεγχόμενο πλαίσιο


Ο Κανάκης και η πρόσκληση σε Μητσοτάκη

Πρόσκληση στον Κυριάκο Μητσοτάκη απηύθυναν στις 21 Μαρτίου οι «Ράδιο Αρβύλα», ώστε να δώσει το «παρών» στο στούντιο και να πραγματοποιηθεί μία συνέντευξη, με αντικείμενο συζήτησης τα Τέμπη και όχι μόνο. Σπάζοντας το «πρωτόκολλο» και επειδή ακριβώς είναι «μπαφιασμένοι» από τα όσα έχουν συμβεί, όπως χαρακτηριστικά είπε ο Αντώνης Κανάκης, αποφάσισαν να προσκαλέσουν για πρώτη φορά έναν πολιτικό.
Αν και στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι παρουσιαστές με τους συνεργάτες και τη διευθύντρια επικοινωνίας του γραφείου του  πρωθυπουργού, τους μεταφέρθηκε πως είναι καταρχήν θετικοί και συζήτησαν για το πλαίσιο της συζήτησης. Τελικά απάντηση, έναν μήνα και 2 μέρες μετά, δεν έλαβαν.
«Δεν είχα καμιά ελπίδα ότι θα έρθει, επιβεβαιώνοντας ότι οι επιλογές εμφανίσεων γίνονται μόνο όταν μιλάμε για ντολμαδάκια και αηδίες ή όταν μιλάμε σε ενημερωτικές εκπομπές μέσα σε ένα πλαίσιο. Είτε απόλυτα ελεγχόμενο, είτε ψιλοελεγχόμενο. Εκεί είναι το εύρος», είπε ο Αντώνης Κανάκης στη εκπομπή της Δευτέρας (22/4) και πρόσθεσε: 
«Σε καμία περίπτωση δεν θα έρθει, όπως αποδεικνύεται σε μια συζήτηση με πραγματικό αντίλογο, που δεν θα είναι τίποτα προσυμφωνημένο. Λυπόμαστε πολύ, αν και το περιμέναμε. Αποδεικνύεται ότι όταν δεν είσαι καθαρός, αποφεύγεις και θέλεις να είναι όλα ελεγχόμενα όταν είναι να κάνεις μια δημόσια συζήτηση».