ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Πάνε δημοσιογράφοι στις Βρυξέλλες με έξοδα ευρωβουλευτών;


Η Γκραν Πλας, ο Νίκος Χατζηνικολάου και μια ραδιοφωνική αναφορά

Μπορεί ο Νίκος Χατζηνικολάου να το είπε μισοαστεία, μπορεί καθόλου αστεία αλλά σοβαρά, μπορεί να το ανέφερε καθ’ υπερβολήν, αλλά το είπε. Ότι δηλαδή δεκάδες δημοσιογράφοι έχουν επισκεφθεί τις Βρυξέλλες με έξοδα πολιτικών. Η αναφορά έγινε στο σχόλιο του, στη αρχή της εκπομπής του στον Real, που ήταν σχετικό με τις ικανότητες, ή της μη ικανότητες, αυτών που είναι υποψήφιοι για την Ευρωβουλή ανεξαρτήτως κομμάτων.
Θα πρέπει, είπε, να διαβάσουμε καλά τα βιογραφικά για να στείλουμε στις Βρυξέλλες εκείνους που μπορούν να προσφέρουν με τις γνώσεις τους και όχι εκείνους που θα πίνουν μπίρες και θα τρώνε μύδια στην κεντρική πλατεία της βελγικής πρωτεύουσας. Αρχικά ξέχασε το όνομα της πλατείας, της Γκραν Πλας, τελικά το βρήκε και σχολίασε:
«Την ξέχασα. Έχω πάει μόνο μία φορά σε όλα αυτά τα χρόνια. Και αυτήν πήγα μόνος μου»
Αμέσως εξήγησε τι εννοούσε με το «μόνος μου».
«Το λέω γιατί έχει σημασία. Πλήρωσα το εισιτήριο και το ξενοδοχείο μου. Δεν δέχομαι προσκλήσεις ευρωβουλευτών και κομμάτων, όπως δυστυχώς κάνουν δεκάδες συνάδελφοί μου».
- από το Harddog