ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Καρτερός: «Ράψε κι άλλα τέτοια, κύριε Ράπτη μας»


Επίθεση κατά του δημοσιογράφου Χρήστου Ράπτη και του σάιτ iefimerida, εξαπολύει ο αρθρογράφος της Αυγής Θανάσης Καρτερός. Αφορμή δημοσίευμα του iefimerida για τον Νίκο Φίλη που τον παρουσίαζε να απειλεί τον Τσίπρα ότι θα πιει έως το τέλος το πικρό ποτήρι. Με ειρωνικά σχόλια ο Καρτερός κάνει λόγο για «έγκυρο σάιτ όσο δεν παίρνει, σε απευθείας σύνδεση με το Μαξίμου».
«Κάτι τέτοια αντί να αποσυνθέτουν, συνθέτουν κι αντί να γονατίζουν, φανατίζουν. Κι έτσι καταγγέλλοντας θα πρέπει να τους ευχαριστούμε» γράφει στο άρθορ του ο Θ, Καρτερός και συμπληρώνει τρολάροντας: «Ράψε κι άλλα τέτοια, κύριε Ράπτη μας. Σκεφτείτε να έγραφαν λόγια συμπαράστασης. Ή και λόγια σεβασμού για τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Τσίπρα, τον Φίλη, την Τσαπανίδου. Να στήριζε ο Λιάγκας την ενότητα του κόμματος. Να υπερασπιζόταν ο Ράπτης την τιμή των στελεχών. Ανατριχίλα! Συνεπώς, ακόμα ένα ποτηράκι, παιδιά...».