ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

«Να αποτρέψουμε την προοπτική ενός ανεξέλεγκτου ηγεμόνα πρωθυπουργού»


Μετά τις 25 Ιουνίου μετατίθενται οι όποιες εξελίξεις στο εσωτερικό πεδίο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τον Αλέξη Τσίπρα να δίνει το σύνθημα για ακόμη μια εκλογική μάχη παρά το εξαιρετικά αρνητικό αποτέλεσμα της Κυριακής.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε παρών για τις επόμενες κάλπες για να τονίσει ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για την ήττα και να προσθέσει ότι δεν εγκαταλείπει τον αγώνα.
Ο Αλέξης Τσίπρας άφησε ξεκάθαρες αιχμές κατά των κομμάτων της αντιπολίτευσης, σημειώνοντας ότι είχαν μέτωπο κατά του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την προεκλογική περίοδο και υπογραμμίζοντας ότι «την ώρα μιας ιστορικής εκλογικής νίκης της δεξιάς αυτοί πανηγυρίζανε περισσότερο από τους Νεοδημοκράτες για τη πτώση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς κοιτάζαμε τη χώρα. Εκείνοι το δικό τους χωράφι».
«Στις επόμενες εκλογές έχουμε την ευθύνη πρωτίστως να αποτρέψουμε τη προοπτική ενός παντοδύναμου και ανεξέλεγκτου ηγεμόνα πρωθυπουργού» ξεκαθάρισε.
Ο Τσίπρας ανακοίνωσε τη σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής την ερχόμενη Τετάρτη, όπου θα γίνει αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος αλλά και χάραξη των επόμενων κινήσεων στο δρόμο για τις κάλπες του Ιουνίου.