ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Ψάχνει ψηφοφόρους στο Αγιον Ορος


Τις κινήσεις και τη στρατηγική των επόμενων ημερών έως τις κάλπες της 25ης Ιουνίου σχεδιάζουν τα κομματικά επιτελεία και στο μυαλό του Κυριάκου Μητσοτάκη και των συνεργατών του φαίνεται να μπαίνει μια μερίδα του πολύ συντηρητικού ακροατηρίου.
Διαρροές σε φιλοκυβερνητικά μέσα, όπως η «Καθημερινή», άλλωστε, αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει σύντομα προσκυνηματική επίσκεψη στο Άγιον Όρος.
Φυσικά, η κίνηση αυτή και η στοχευμένη διαρροή της σχετίζεται άμεσα και με το ακραίο ακροατήριο που στήριξε το κόμμα «ΝΙΚΗ», καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι συγκεκριμένες μονές του Άγιου Όρους έδωσε… γραμμή προς το συγκεκριμένο κόμμα.
Η στήλη Θεωρείο της Καθημερινής, γράφει συγκεκριμένα:
"Νωρίτερα του αναμενομένου επιβεβαιώθηκε η πληροφορία περί επίσκεψης Μητσοτάκη στο Αγιον Ορος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της Ν.Δ. ετοιμάζει βαλίτσες για να επισκεφθεί την Κυριακή τη Μοναστική Πολιτεία του Αθω, μαζί με τον γιο του Κωνσταντίνο. Η στόχευση, όπως σας εξηγούσα χθες, είναι σαφής, καθώς υπάρχουν μονές που έδωσαν «γραμμή» προς το κόμμα Νίκη".