ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Τι συνέβη με το ελληνικό Rolling Stone


Τον τίτλο Rolling Stone τον έφερε στην Ελλάδα η People Media του Γιώργου Ισαάκ, με στόχο να φτιαχτεί ένα 360° Project που να περιλαμβάνει πολλά πράγματα, όχι μόνο site και περιοδικά. Αλλά και Rolling Stone Cafe, store με προϊόντα, μουσικό φεστιβάλ κ.ά. Ήταν μία καλή ιδέα για έναν τίτλο που μπορεί να μην διαθέτει την αίγλη του παρελθόντος αλλά δεν παύει να είναι ο πιο γνωστός μουσικός τίτλος παγκοσμίως.
Το καλοκαίρι του 2021 και αφού είχαν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για το site του, το rollingstone.gr, η People Media συμφώνησε με την Εφημερίδα των Συντακτών ώστε το περιοδικό να κυκλοφορεί το τελευταίο Σάββατο κάθε μήνα με την εφημερίδα. Συμβαίνει και με άλλα περιοδικά, όπως παράδειγμα με τη Vogue και την Καθημερινή. Η People Media το παρέδιδε έτοιμο το περιοδικό στην εφημερίδα, ως pdf, η «Εφ.Συν.» δεν είχε άμεσο λόγο για την ύλη του (όχι πως δεν τη γνώριζε φυσικά). Το πρώτο τεύχος βγήκε τον Νοέμβριο του 2021 και σάρωσε κυκλοφοριακά.
- περισσότερα στο κείμενο του Δ. Κανελλόπουλου στο e-tetradio (EΔΩ)