ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Σάλος για τη φανέλα της Εθνικής


ΜέΡΑ25: Εχει πάνω της το σχήμα της σβάστικας

Πολλές οι αντιδράσεις στα σόσιαλ μίντια -κια οχι μόνο- για τη νέα φανέλα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Το ΜέΡΑ25 εξέδωσε ανακοίνωση για την ΕΠΟ και τη νέα φανέλα της Εθνικής, καθώς σύμφωνα με το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη πάνω στη φανέλα σχηματίζεται η σβάστικα. Συγκεκριμένα σε δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΜέΡΑ25, Έρικ Μιλτιάδη Έντμαν, αναφέρεται:
"«Κάγκελα, κάγκελα, κάγκελα παντού, και τα μυαλά στα κάγκελα τ’αόρατου εχθρού…» έλεγε ο Τζίμης Πανούσης, συμπληρώνοντας πως «όλο το έθνος προσκυνά σώβρακα και φανέλες». Κι έρχεται η ΕΠΟ, υπό τον γνωστό και μη εξαιρετέο θεωρητικό της ακροδεξιάς, κο Μπαλτάκο, να βάλει σταυρό τεράστιο στη φανέλα, με αγκυλωτές απολήξεις.
Απο τη μια η κυβέρνηση φέρνει ακραία αντιδημοκρατικές, επικίνδυνες τροπολογίες δήθεν για να αποκλείσει τη παρουσία των ναζί στη Βουλή, κι από την άλλη κάνει το παν για να τους κανονικοποιήσει στην κοινωνία…"