ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Αυτό το μπλογκ…


To Ηarddog κουράστηκε, κυρίως ψυχικά, και αναζητά την αποσυμπίεση
 από τη βαθιά δωδεκάχρονη κατάδυσή του

Αυτό το μπλογκ ζει από το μικρό περίσσευμα χρόνου των ανθρώπων του που από την πλευρά τους, μέσα από τις αναρτήσεις του, ζουν και απολαμβάνουν την ανεξαρτησία και ελευθερία λόγου –στοιχεία που δεν είναι πάντα ούτε δεδομένα ούτε αυτονόητα στις επαγγελματικές σχέσεις των δημοσιογράφων.
Αυτό το μπλογκ, και όσοι γράφουν ή φιλοξενούνται στις «στήλες» του, δεν έχει εξαρτήσεις, γραμμές (οποιεσδήποτε, από οπουδήποτε), υποχρεώσεις και πρώην ή νυν αφεντικά που απαιτούν. Δεν έχει φυσικά ούτε υποβολεία...
Αυτό το μπλογκ στα δώδεκα χρόνια και κάτι μήνες της ζωής του μετράει περίπου 120.000 δημοσιεύσεις, ορισμένες από τις οποίες –τώρα που ανατρέξαμε για λίγο στο παρελθόν του– αξίζουν να υπάρχουν στη μνήμη τού διαδικτύου και να ανασύρονται, αν και όποτε. Και ακόμα..
Αυτό το μπλογκ και κατέγραψε, και εγκωμίασε και ενόχλησε, αλλά πιστεύει ότι το έκανε όχι με κακότητα ούτε τρόπο που πληγώνει πρόσωπα –έστω και αν καταφέρεται εναντίον τακτικών, αντιλήψεων και θέσεων που δεν τιμούν τη δημοσιογραφία, και κάποιες φορές την προσβάλλουν, ίσως χωρίς οι άνθρωποί της να το καταλαβαίνουν.
Αυτό το μπλογκ υπάρχει για να έχουμε γνώμη και να γράφουμε μακριά από τα πολύβουα σόσιαλ όπου χιλιάδες κείμενα διαγκωνίζονται για ένα λάικ.
Αυτό το μπλογκ δεν προσβάλλει και δεν δέχεται προσβολές.
Αυτό το μπλογκ κουράστηκε, κυρίως ψυχικά, και αναζητά την αποσυμπίεση από τη βαθιά δωδεκάχρονη κατάδυσή του.
Θα το προσπαθήσει, τουλάχιστον…
Harddog