ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Εκνευρίστηκε και «ξέφυγε» ο Σεραφείμ Κοτρώτσος


Ένα διαδικτυακό μήνυμα που πήρε ο Σεραφείμ Κοτρώτσος ενόσω ήταν στον ραδιοφωνικό αέρα, τον έβγαλε από τα νερά του και από τα ρούχα του –τον αποσυντόνισε. Συνέβη στην εκπομπή τού Σαββάτου, στον Real fm –και από μια άποψη σωστά εκνευρίστηκε. Η μια άποψη για το «σωστά», αφορά τη δικαιολογημένη οργή ενός ανθρώπου, ενός δημοσιογράφου, που επί της ουσίας κατηγορήθηκε ως αργυρώνητος προκειμένου να εκφράζει συγκεκριμένες θέσεις. Από όσα καταλάβαμε το μήνυμα που τον εξόργισε ανέφερε (ή υπονόησε) ότι τα Μέσα Ενημέρωσης που του ανήκουν συμπεριελήφθησαν στη Λίστα Πέτσα, κάτι που δεν ισχύει.
Ενδεχομένως να περιείχε και ακόμα πιο προσβλητικές αναφορές για το πρόσωπό του αυτό που έλαβε κατά τη διάρκεια της δισεβδομαδιαίας εκπομπής που παρουσιάζει με την Έλλη Τριανταφύλλου. Δεν ξέρουμε τι έγραφε ακριβώς το μήνυμα, δεχόμαστε όμως ότι οι ύβρεις και οι προσβολές σε κάθε περίπτωση είναι απαράδεκτες και εξοργίζουν. Δικαιολογημένα εξοργίστηκε και εκείνος, αλλά αδικαιολόγητα για την πείρα και το δημοσιογραφικό του κύρος «ξέφυγε» αντιδρώντας με λεκτική βαρβαρότητα.
- περισσότερα στο Harddog EΔΩ