ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Oι «γραμμιτζήδες» του Μαξίμου...


Ομοβροντία χτες των «γραμμιτζήδων» του Μαξίμου να μας πείσουν ότι κανείς δεν ασχολείται πλέον με τις υποκλοπές ! Ο πραγματικός λόγος της συγκεκριμένης διαρροής αποκαλύφθηκε μέσα τις επόμενες ώρες καθώς η ΑΔΑΕ δημοσίευσε την απόφαση που έλαβε κατά την συνεδρίαση της 21ης Δεκεμβρίου, να πραγματοποιηθούν έλεγχοι στις εγκαταστάσεις των εταιριών Cosmote, ΟΤΕ, Vodafone και Wind με επικεφαλής τον Χρήστο Ράμμο.
Είναι αυτό που επιχειρεί να αποφύγει η κυβέρνηση όπως ο διάβολος το λιβάνι. Είχε προηγηθεί το μπλόκο στην COSMOTE για να μην δοθεί στην ΑΔΑΕ η διάταξη της ΕΥΠ για την επισύνδεση των τηλεφώνων του Τάσου Τέλογλου και του Γιώργου Κύρτσου γεγονός που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της ΑΔΑΕ με αποτέλεσμα να επανέλθει δριμύτερη την 21η Δεκεμβρίου απαιτώντας με απόφαση του ΔΣ τον ενδελεχή έλεγχο όλων των παρόχων ! Κατά την ΑΔΑΕ οι έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν και «σε όποιον άλλον πάροχο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδος, παραστεί ανάγκη κατά την εξέλιξη του ελέγχου».
Στην απόφαση αναφέρεται επίσης ότι ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής, θα αποστείλει αίτημα προς τον Αλέξη Τσίπρα με το οποίο θα ζητεί «τον εμπλουτισμό του ερωτήματος που κατέθεσε στην ΑΔΑΕ την 7.12.2022, με συγκεκριμένους αριθμούς τηλεφώνου, που σχετίζονται με τα πρoαναφερόμενα δημόσια πρόσωπα και την πιθανότητα άρσης του απορρήτου της επικοινωνίας τους μέσω των αριθμών αυτών».
Κατά τα αλλα « τα΄παν , τα'παν οι παπαγάλοι» της Ηρώδου Αττικού, με τις υποκλοπές δεν βιάζεται κανένας ….
Ο κόσμος το 'χει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι….

Δ.Β. / ieidiseis