ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

Η «Καθημερινή» προειδοποιεί την κυβέρνηση για τα φάρμακα...

«Η κυβέρνηση καλείται να δει άμεσα την έλλειψη φαρμάκων, ένα πρόβλημα που εάν δεν λυθεί μπορεί να αποτελέσει βόμβα στα θεμέλιά της πολύ μεγαλύτερη από τις υποκλοπές». Αυτό γράφει η «Καθημερινή»

εν είδει προειδοποίησης προς την κυβέρνηση και  επισημαίνει ότι «επειδή ο Ιανουάριος προβλέπεται άγριος από πλευράς ιώσεων, το θέμα πρέπει να λυθεί άμεσα». Ακολουθεί όλόκληρο το κείμενο της στήλης Θεωρείο του Στ. Παπαντωνίου:

Οι υποκλοπές δεν έχουν επηρεάσει, όσο θα περίμενε η αντιπολίτευση τουλάχιστον, το πολιτικό σκηνικό, το οποίο μένει αμετάβλητο σε γενικές γραμμές. Το βασικό επιχείρημα είναι πως οι πολίτες δεν ενδιαφέρονται για πράγματα που δεν τους επηρεάζουν άμεσα. Αληθές. Για αυτόν τον λόγο η κυβέρνηση καλείται να δει άμεσα την έλλειψη φαρμάκων, ένα πρόβλημα που εάν δεν λυθεί μπορεί να αποτελέσει βόμβα στα θεμέλιά της πολύ μεγαλύτερη από τις υποκλοπές. Ακόμη και τις μέρες των εορτών, που παραδοσιακά επικρατεί νηνεμία, καταγραφόταν μεγάλη δυσαρέσκεια από πολίτες που δεν μπορούσαν να βρουν απλά αντιπυρετικά. Και επειδή ο Ιανουάριος προβλέπεται άγριος από πλευράς ιώσεων, το θέμα πρέπει να λυθεί άμεσα. Kαι ο ΕΟΦ αν θέλει, μπορεί.