ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Υποκλίνομαι στον ΣΚΑΪ


Υποκλίνομαι στον ΣΚΑΪ. Οι άνθρωποι είναι επιστήμονες, πάει και τελείωσε. Τους το αναγνωρίζω και μιλάω ειλικρινά, δεν κάνω πλάκα. Αυτό γράφει ο Δημήτρης Κανελλόπουλος στην efsyn και εξηγεί:"Πρώτο θέμα απόψε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη η Κίνα. Με την έξαρση της πανδημίας, τα μέτρα που αποφασίζει να πάρει η Ευρωπαϊκή Ένωση κ.ο.κ. Οκ, παίζει σοβαρά.
Δεύτερο θέμα οι ελλείψεις στα φάρμακα. Λογικό και αναμενόμενο. Είναι μεγάλη είδηση και μας ενδιαφέρει όλους. Προσοχή όμως, ο ΣΚΑΪ δεν μιλούσε για τις ελλείψεις στα φάρμακα στην Ελλάδα, αλλά στη Γαλλία και την Αγγλία! Παρουσίασαν ρεπορτάζ από το Παρίσι για την παρακεταμόλη, έβγαλαν και τον ανταποκριτή του από το Λονδίνο να λέει πόσο αδειάζουν τα φαρμακεία στη Μεγάλη Βρετανία. Όχι ότι δεν έχουν κι εκεί προβλήματα βέβαια.
Είναι άπαιχτοι οι άνθρωποι, πρέπει να το αποδεχτούμε. Περνούν υπογείως στους τηλεθεατές τους (που σύμφωνα με τις μετρήσεις είναι ως επί το πλείστον συνταξιούχοι) ότι το πρόβλημα με τα φάρμακα δεν είναι ελληνικό, αλλά παγκόσμιο.
Πάλι καλά που πιο μετά ανέφεραν και την παραίτηση του Θέμη Χειμάρα. Μάλλον δεν θα βρήκαν παραίτηση βουλευτή σε καμία άλλη χώρα..."