ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

O στυφός, η δημοσιογράφος και ο... προπονημένος παρουσιαστής


Ακούγονται διάφορα για το θέμα του «εκπρόσωπου εκλογών» της ΝΔ, αλλά τίποτα δεν είναι αποφασισμένο από τον Μητσοτάκη. Κάποιος συνομιλητής του, πρότεινε τον άνθρωπο που «ξέρει πολύ καλά το έργο της κυβέρνησης με κάθε λεπτομέρεια, αφού όλα σχεδόν έχουν… περάσει από μπροστά του τρεισήμισι χρόνια τώρα». Οπως γράφει η στήλη DarkRoom του newnoney ο Ακης Σκέρτσος (περι αυτού ο λόγος) «είναι επίσης σοβαρός και μετρημένος, δεν δημιουργεί πάθη και αντιπάθειες…». Από την άλλη είναι ολίγον… στυφός, στο γυαλί της T.V., λένε άλλοι εκεί στο Μαξιμου. 
Μια άλλη πηγή στα πέριξ, είπε ότι «ο πρόεδρος έχει εκφρασθεί ιδιωτικώς με κολακευτικά λόγια για τη δημοσιογράφο Nίκη Λυμπεράκη. Αν θέλει πάντως κάτι… σε δημοσιογράφο ο Μητσοτάκης έχει τον Δημήτρη Οικονόμου του Σκάι, που είναι ζεστός και προπονημένος στα κυβερνητικά debate. Σε γυναίκα, αλλά όχι δημοσιογράφο, έχει ακουστεί και η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ετοιμόλογη μεν, αλλά όχι και ειδική στο κυβερνητικό πρόγραμμα.