ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

Πελάτης...


 «Βηματοδότης» (ξανά) κατά Θεοδωρικάκου

Τα Μέσα του μιντιακού ομίλου Μαρινάκη δεν αφήνουν σε «χλωρό κλαρί» τον Τάκη Θεοδωρικάκο. Αυτή τη φορά το ΒΗΜΑ επανήλθε με νέο επικριτικό σχόλιο από το ΒΗΜΑ που είχε αποδέκτη τον

υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Με αφορμή τα αλλεπάλληλα κρούσματα εγκληματικότητας η στήλη Βηματοδότης επανέρχεται και ασκεί κριτική κατά του Θεοδωρικάκου κάνοντας λόγο για δυσφορία του Μαξίμου. Μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Τα αλλεπάλληλα κρούσματα εγκληματικότητας έχουν δημιουργήσει μια ζοφερή εικόνα μέσα στην εορταστική (και προπαντός προεκλογική) περίοδο, με αποτέλεσμα άλλο ένα πρόβλημα που έχει αρνητικό αντίκτυπο, ιδίως στους συντηρητικούς ψηφοφόρους, να βαραίνει τον κυβερνητικό βηματισμό. Στο πρωθυπουργικό επιτελείο με δυσφορία καταγράφουν τις κινήσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος αναλώνεται στην προβολή της προσωπικής του προεκλογικής ατζέντας, την ώρα που «άγριες συμμορίες αναφύονται ακόμα και στα Γυμνάσια και στα Λύκεια», και γενικά η εγκληματικότητα «κάνει πάρτι», όπως χαρακτηριστικά σχολιάζουν. Ο προβληματισμός αυτός καταγράφεται και στη λοιπή πολιτική ηγεσία του υπουργείου καθώς και στα έμπειρα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, τα οποία αντιμετωπίζουν τις κινήσεις και την τακτική που ακολουθεί ο αρμόδιος υπουργός ως τροχοπέδη στο δικό τους έργο. Είναι αυτονόητο ότι στο πεδίο της ασφάλειας η κυβέρνηση βάζει τα δικά της στοιχήματα, για τα οποία πάντως αρκετά γαλάζια στελέχη λένε ότι θα είναι δύσκολο να κερδηθούν με τέτοια τακτική».
Θυμίζουμε ότι είχαν προηγηθεί δημοσιεύματα σε Νέα και Βήμα, επίσης, από τον «Βηματοδότη», που ασκούσαν κριτική στον Θεοδωρικάκο (δείτε ΕΔΩ). Το ερώτημα που ευλόγως τίθεται είναι γιατί ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. έχει στοχοποιηθεί από τον μιντιακό όμιλο του Βαγγέλη Μαρινάκη.