ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Έκκληση του Χάρη Μαυρουδή στα κανάλια: Σεβαστείτε τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε


«Την τελευταία φορά που θυμάμαι τον πατέρα μας να κλαίει ήταν όταν πέθανε ο Χατζιδάκις. Θυμάμαι επίσης πόσο ήταν θυμωμένος με τον τρόπο που κάποιοι "δημοσιογράφοι" δεν σεβάστηκαν τον θάνατό του αλλά έδειχναν σε τηλεοπτική μετάδοση τον Χατζιδάκι να μεταφέρεται με το φορείο.
Ο πατέρας μας με την στάση ζωής του, απέφυγε αυτή τη "δημοσιογραφία" δεν "έπαιξε" ποτέ το παιχνίδι του life style, κρατώντας το μέτρο και τις ισορροπίες που ο ίδιος επέλεξε»
Τα παραπάνω αναφέρει σε ανάρτησή του στο fb ο ηθοποιός Χάρης Μαυρουδής, γιός του εκλιπόντος Νότη Μαυρουδή, κάνοντας ταυτόχρονα έκκληση στους τηλεοπτικούς σταθμούς να σεβαστούν τις δύσκολες στιγμές και να απομακρύνουν τους δημοσιογράφους από το εξοχικό της οικογένειας:
Αυτή τη στιγμή ακροβολισμένοι παπαράτσι "δημοσιογράφοι" γύρω από το εξοχικό μας, μη σεβόμενοι τη στάση ζωής μας, επιχειρούν να καταγράψουν τον πόνο μας. Εκπομπές life style μας τηλεφωνούν ρωτώντας μας ερωτήσεις που ποτέ δεν θα μπορούσε να διανοηθεί άνθρωπος να ρωτήσει συνάνθρωπο που μόλις έχει χάσει τον σύντροφό του, τον γονιό του.
Παρακαλώ πολύ τους τηλεοπτικούς σταθμούς να ζητήσουν από τους εργαζόμενούς τους να αποχωρήσουν και να σεβαστούν (έστω και για τους τύπους) τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε».

Το Σάββατο η κηδεία του Νότη Μαυρουδή

Η πολιτική κηδεία του Νότη Μαυρουδή θα γίνει το Σάββατο 07/01 στο κοιμητήριο Χαλανδρίου. Όπως σημειώνει ο Χάρης Μαυρουδής επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, να συγκεντρωθούν χρήματα προκειμένου να αγοραστούν μουσικά όργανα για τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Δήμου Χαλανδρίου.