ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Εντoνη κινητικότητα στα media - Αγοραπωλησίες σάιτ που θα προκαλέσουν αίσθηση


Τα σάιτ «πουλάνε»; Πουλάνε, γιατί είναι το «σήμερα» και το «αύριο» της ενημέρωσης –τουλάχιστον αυτά που επενδύουν στη σοβαρότητα και στη δημοσιογραφική υπευθυνότητα. Πουλάνε και πουλιούνται, όπως συνέβη με ένα πολιτικό και ένα αθλητικό, της ίδιας ιδιοκτησίας, που πέρασαν στα χέρια μεγάλου μιντιακού ομίλου ο οποίος συνδέεται και με άλλον, μη μιντιακό αλλά πανίσχυρο όμιλο. 
Ο τελευταίος δεν έχει περιστασιακή σχέση με την Ενημέρωση, αλλά σταθερή από δεκαετίες ενασχόληση με όλων των ειδών τα Μέσα, μηδέ εξαιρουμένων παλαιότερα των εφημερίδων –κάποιες φορές και περιοδικών.
Σήμερα, ακολουθώντας τις τάσεις των καιρών ο Όμιλος θέλει να φτιάξει μια ισχυρή dicital ενημερωτική βάση. Το ένα από τα δύο σάιτ που μετακινήθηκαν, το αθλητικό, είναι από τα σχετικά νεότερα των γνωστών και καθιερωμένων. Την πρώτη δεκαετία του 2000 πραγματοποίησε εκρηκτική εκκίνηση και αργότερα καθιερώθηκε ως ένα από τα μεγάλης επισκεψιμότητας αθλητικά σάιτ. Όταν θα γίνει ευρύτερα γνωστή η αγοραπωλησία, όταν ανακοινωθεί, θα προκαλέσει αίσθηση.
- από το Harddog