ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Ο ΣΚΑΪ φλερτάρει με τον Σταύρο Θεοδωράκη


Τον Σταύρο Θεοδωράκη ακούγεται ότι φλερτάρει ο ΣΚΑΪ για να ενισχύσει τα δυναμικά του κοινά που υπολείπονται του ανταγωνισμού. Στην προσπάθεια του το κανάλι του Φαλήρου να αντεπιτεθεί, εκτός από την ψυχαγωγία (με το Survivor All Star), και στην ενημέρωση, όπως γράφει το enimerosi24, έπεσε στο τραπέζι η ιδέα για μια πρόταση στον δημοσιογράφο, ολοκληρωμένη και δελεαστική, ώστε να αφήσει τον ALPHA και να μετακινηθεί στον ΣΚΑΪ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η ιδέα είναι να προταθεί στον δημοσιογράφο θέση σχολιαστή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, και φυσικά η εκπομπή “Πρωταγωνιστές” να ενταχθεί στο πρόγραμμα του σταθμού.
Ωστόσο ο Σταύρος Θεοδωράκης που όπως γράφει το enimerosi24 δεν γνωρίζουμε αν έχει γίνει αποδέκτης της πρότασης, δεσμεύεται με συμβόλαιο από τον ALPHA, ενώ πρόσφατα ο όμιλος Βαρδινογιάννη εξαγόρασε το Pod.gr που δημιούργησε ο δημοσιογράφος, και εξακολουθεί να έχει την ευθύνη του.