ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Καταραμένη χρονιά για τον ΣΚΑΪ – Ό,τι κάνει δεν του βγαίνει


Για τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, τους μεγάλους νικητές αλλά και τους χαμένους της σεζόν μίλησε ο Σταμάτης Μαλέλης. «Είναι σαφέστατο ότι το Mega είναι ο κερδισμένος της χρονιάς μέχρι τώρα. Ο χαμένος είναι ο ΣΚΑΪ. Είναι μία καταραμένη χρονιά, γιατί ό,τι κάνει δεν του βγαίνει», ανέφερε ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega.
«Υπάρχουν αυτή τη στιγμή δύο ειδών κατευθύνσεις στο πρωινό: η μία που κάνει αμιγώς lifestyle και η άλλη που είναι λίγο πιο φρέσκο, που ασχολείται με τα επίκαιρα κοινωνικά θέματα. Είδαμε και την κόντρα του Λιάγκα με τη Σκορδά πάνω σε αυτό, χώρισαν. Σαν δίδυμο ήταν πάρα πολύ καλοί, τώρα πια και ο Λιάγκας έτσι όπως το έχει δέσει είναι πολύ καλός. Η Φαίη ήθελε να απαγκιστρωθεί από τον Γιώργο, αυτό φάνηκε, να κάνει κάτι διαφορετικό, σκέτη ψυχαγωγία. Αυτή την περίοδο αυτό που κυριαρχεί είναι το κοινωνικό», σχολίασε ο Μαλέλης.
Σχολιάζοντας την προσθήκη της Μαρίας Αναστασοπούλου στο «Καλημέρα Ελλάδα» τόνισε. «Καλό δίδυμο αλλά δεν είναι πρώτο. Είναι σημαντικό για τον Γιώργο Παπαδάκη ότι δεν είναι πρώτος, του στοιχίζει νομίζω. Δύσκολα θα ξανακερδίσει την πρωτιά».
Ερωτώμενος για την απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη από τον ΣΚΑΪ, ο Σταμάτης Μαλέλης απάντησε: «Το να ειδοποιείς μία παρουσιάστρια την Πέμπτη ότι αύριο θα είναι η τελευταία σου μέρα, ήταν λίγο άστοχο αυτό που έγινε».