ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Netflix: Οι δέκα πιο δημοφιλείς ταινίες του 2022 – Πόσες έχετε ήδη δει;


Με το 2022 να φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του, το Netflix αποφάσισε τώρα με τη σειρά του να κάνει τον απολογισμό της χρονιάς. Συγκεκριμένα, η πασίγνωστη υπηρεσία αποκάλυψε ποιες ήταν οι δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες που είδαν οι περισσότεροι συνδρομητές της φέτος. Βέβαια το «δημοφιλέστερες» δεν σημαίνει ότι οι ταινίες είναικαι οι καλύτερες...
Τα δεδομένα του αφορούν τις ώρες προβολής από την 1 Ιανουαρίου μέχρι και τις 18 Δεκεμβρίου του 2022, με την εταιρία να χωρίζει τις λίστες της σε αγγλόφωνες και μη- αγγλόφωνες ταινίες.
Όπως προκύπτει, λοιπόν, οι παραγωγές του Netflix γνώρισαν και φέτος τεράστια επιτυχία.
Η δημοφιλέστερη αγγλόφωνη ταινία του 2022 ήταν το The Gray Man, μια ταινία δράσης με πρωταγωνιστές τους Ryan Gosling, Chris Evans και Ana de Armas.
Στην αντίπερα όχθη, στη λίστα των μη-αγγλόφωνων ταινιών, η πρωτιά ανήκει στο Troll. Η νορβηγική παραγωγική που θυμίζει τα King Kong και Godzilla έκανε πρεμιέρα μόλις την 1η Δεκεμβρίου και αμέσως σκαρφάλωσε στην κορυφή των charts.


Ακολουθούν αναλυτικά οι λίστες με τις ταινίες που είδαν οι περισσότεροι φέτος στο Netflix

Οι 10 πιο δημοφιλείς αγγλόφωνες ταινίες του Netflix για το 2022:
The Gray Man
The Adam Project
Purple Hearts
Hustle
The Tinder Swindler
The Sea Beast
Enola Holmes 2
Senior Year
The Man from Toronto
Day Shift

Οι 10 πιο δημοφιλείς μη-αγγλόφωνες ταινίες του Netflix για το 2022:
Troll
All Quiet on the Western Front
Black Crab
Through My Window
The Takedown
Loving Adults
Carter
My Name is Vendetta
Restless
Furioza