ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα (και την Ευρώπη)


Παράταση στην ασυνήθιστη καλοκαιρία μέχρι το τέλος της χρονιάς, με το θερμόμετρο να αγγίζει τα Χριστούγεννα τους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι προγνώσεις των μετεωρολόγων και της ΕΜΥ έχουν σχεδόν «κλειδώσει» για την περίοδο της Πρωτοχρονιάς, με τις καλές καιρικές συνθήκες να συνεχίζονται. Το μεγάλο ερώτημα, που απασχολεί, ωστόσο, τους λάτρεις του χιονιού και των χειμερινών αθλημάτων είναι πότε επιτέλους θα χιονίσει σοβαρά στην Ελλάδα, στα ορεινά, αλλά και στα πεδινά.
Απάντηση προς αυτό το ερώτημα δεν υπάρχει προς το παρόν, όμως, είναι σχεδόν βέβαιο πως δεν θα δούμε χιονισμένους δρόμους τουλάχιστον την Πρωτοχρονιά και τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου.
Χθες, με ανάρτησή του στο Facebook στο θέμα αναφέρθηκε και ο προγνώστης καιρού Σάκης Αρναούτογλου. Όπως έγραψε φέτος κατά την διάρκεια των γιορτών των Χριστουγέννων δεν θα δούμε «άσπρη μέρα» στην Ελλάδα αλλά ούτε και στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, πλην των Άλπεων και των χωρών της Βαλτικής.