ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος guest στα πρωτοχρονιάτικα... νούμερα


Μετά το ταξίδι του, ο Φοίβος καταφέρνει να πείσει τα «Νούμερα» να δώσουν την ύστατη μάχη ενάντια στη Μαφία και να προσπαθήσουν να ξανακερδίσουν τη «Μάντρα». Τα εμπόδια είναι κυρίως δύο: ο αμείλικτος Μεμάς (Χρήστος Στέργιογλου) και ο απόλυτα παραιτημένος Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης).

Οι ήρωές μας καταφέρνουν να ξαναβάλουν τον δεύτερο στο παιχνίδι και να πείσουν τον άρρωστο με τον τζόγο Μεμά να κάνουν μια μεγάλη μάχη «Μάντρα Vs Χάντρα», το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Το κοινό θα αποφασίσει ποιος από τους δύο θα κρατήσει τον χώρο. Τα «Νούμερα» προπονούνται και καλούν διάφορους φίλους τους να τους συμπαρασταθούν. Το ίδιο, όμως, κάνει και η αντίπαλη πλευρά. Λίγο πριν από τη μεγάλη βραδιά, στο κουρείο, ο Φοίβος, ο Σπύρος και ο Ζερόμ βρίσκουν έναν παράξενο διαρρήκτη (Βασίλης Χαραλαμπόπουλος), ο οποίος είναι διατεθειμένος να τους κάνει ένα μεγάλο δώρο.

Στην… τρελή παρέα έρχονται να δώσουν τη δική τους πινελιά, στο απολαυστικό εορταστικό επεισόδιο, η Κατερίνα Γερονικολού, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Γιώργος Παπαγεωργίου, η Ρία Ελληνίδου και η Ηλιάνα Γαϊτάνη, σε ρόλους-έκπληξη.

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο της μουσικής κωμωδίας καταστάσεων, με στοιχεία σαρωτικής  σάτιρας, αλλά και μουσικοχορευτικού θεάματος «Τα Νούμερα», που θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1, την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022, στις 22:00.