ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Nέος δημοσιογραφικός όμιλος στη Λάρισα - Επαφές δημοσιογράφων με τον εκδότη


Στο κτίριο του νέου δημοσιογραφικού ομίλου 21admedia, στη Λάρισα, όπου στεγάζονται τα γραφεία της εφημερίδας «Πολιτεία Λαρισαίων», του σάιτ formedia.gr, και οι χώροι τόσο του ραδιοφώνου formedia αλλά και του ομώνυμου τηλεοπτικού σταθμού, βρέθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας.
Ο πρόεδρος Γιώργος Τσιγκλιφύσης, ο έφορος Γιώργος Πέτρου και το μέλος του ΔΣ, Γιάννης Γιαννακόπουλος επισκέφτηκαν τον πρόεδρο του Ομίλου, κ. Αχιλλέα Νταβέλη. Η συνάντηση, που εντάσσεται στο πλαίσιο των επαφών που κάνει το ΔΣ με τους εκδότες όλων των περιοχών ευθύνης της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε, έγινε σε καλό κλίμα.
Κατά τη διάρκεια της συζητήθηκαν οι τρόποι με τους οποίους θα υπάρχει μια ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας έτσι ώστε να υπάρχει μια άμεση επίλυση των όποιων προβλημάτων προκύπτουν. Κύριος στόχος, όπως τονίστηκε από τα μέλη του ΔΣ προς τον κ. Νταβέλη, είναι η διασφάλιση θέσεων εργασίας και η εργασία των συναδέλφων σε συνθήκες τέτοιες που θα ενισχύουν τη δημιουργία και την αποτελεσματικότητα.