ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

«Μας έκαψαν σατανάδες»: Η Ελεύθερη Ώρα , η φωτιά στην Πεντέλη και οι… Iron Maiden!


Με ένα ανεκδιήγητο πρωτοσέλιδο η εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα δηλώνει ότι βρήκε τους φταίχτες για τη φωτιά στην Πεντέλη, που είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν στάχτη πάνω από 20 χιλιάδες στρέμματα.Την ώρα που οι υπόνοιες για εμπρησμό «φουντώνουν», η εφημερίδα «χρεώνει» λίγο πολύ τη φωτιά στους… Iron Maiden.
Αφορμή για την έμπνευση του επικού πρωτοσέλιδου στάθηκε η… θεωρία συνωμοσίας που κυκλοφορεί από χθες στο διαδίκτυο και που βασίζεται στην εξής «σύμπτωση»:

Στις 20 Ιουλίου του 2018 οι Iron Maiden είχαν κάνει συναυλία στην Μαλακάσα και τρεις μέρες μετά είχε ξεσπάσει η μεγάλη φωτιά στο Μάτι. Φέτος εμφανίστηκαν στις 16 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ, τρεις μέρες δηλαδή πριν ξεκινήσει η φωτιά στην Πεντέλη.
Το αριστουργηματικό εξώφυλλο τα έχει όλα. Ο πρωτοσέλιδος τιτλός είναι: «Μας έκαψαν σατανάδες», με τον υπέρτιτλο να αναφέρει: «Έπιασαν τόπο οι επικλήσεις των Iron Maiden στο «θηρίο 666», ενώ στον υπότιτλο εξηγεί: «50.000 θεατές στο ΟΑΚΑ συμμετείχαν -άθελά τους ως επί το πλείστον- σε δαιμονική τελετή, υπό τους ήχους του Μπαφομέτ και εν συνεχεία ξέσπασε η οργή του Θεού στην Αττική Γη».


Η κεντρική φωτογραφία είναι η απόκοσμη εικόνα που κατέγραψε η κάμερα του ΣΚΑΪ με την Ακρόπολη «φωτισμένη» από τις φλόγες. «Προσέξτε τα πύρινα μάτια του κακού πως ατενίζουν την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό» είναι το σχόλιο της εφημερίδας. - πηγή: topontiki