ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Οργισμένα σχόλια στον Θεοδωρικάκο για τους αστυνομικούς με τα ποτιστήρια


Mόνο θετικές δεν ήταν οι αντιδράσεις στο Twitter με την ανάρτηση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας Τάκη Θεοδωρικάκου, στην οποία αποθεώνει την παρουσία αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στο μέτωπο της φωτιάς στη βορειανατολική Αττική.
Η απόλυτη πλειοψηφία των χρηστών του twitter εξέφρασε την αντίθεσή της για την ανάρτηση του υπουργού υπογραμμίζοντας ότι τέτοιες ώρες, οι πολίτες θέλουν στο πλευρό τους πυροσβέστες και όχι αστυνομικούς.
Ο Τάκης Θεοδωρικάκος έγραψε στην ανάρτησή του, «Εκατοντάδες αστυνομικοί νύχτα και μέρα μάχονται για την προστασία της ζωής των πολιτών και την διασφάλιση της περιουσίας τους. Συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις!».
Μάλιστα αρκετοί από τους χρήστες σχολιάζουν σφόδρα την επιλογή της κυβέρνησης Μητσοτάκη, να προσλαμβάνει αστυνομικούς… και παπάδες αντί πυροσβεστών.
Παράλληλα δεν είναι λίγοι εκείνοι που θυμίζουν στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη που είχε επιτεθεί το Νοέμβρη του 2021, σε συγκέντρωση συμβασιούχων πυροσβεστών, στους ανθρώπους δηλαδή που κυριολεκτικά ρίχνονται στη φωτιά και δεν κρατούν στα χέρια ποτιστήρια.